ΑρχικήinetΗ Apple προετοιμάζει την έκδοση iOS 17.0.3 για αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του...

Η Apple προετοιμάζει την έκδοση iOS 17.0.3 για αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του iPhone 15

Τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της Apple ότι θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού με διόρθωση για ένα σφάλμα που συντελεί στην υπερθέρμανση των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, έρχονται αναφορές που υποστηρίζουν ότι η Apple δοκιμάζει πλέον εσωτερικά το iOS 17.0.3.

Δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει στο κοινό η νέα έκδοση iOS 17.0.3, αλλά πιθανόν να είναι διαθέσιμη είτε αργότερα αυτή την εβδομάδα, είτε την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: iPhone SE: Ήρθε η ώρα για την Apple να το αποσύρει;

υπερθέρμανση iPhone 15 iOS 17.0.3

Η Apple δεν παρείχε καμία συγκεκριμένη λεπτομέρεια για το σφάλμα που εντόπισε, αλλά ανέφερε ότι δεν θα μειώσει την απόδοση του τσιπ A17 Pro με την προγραμματισμένη ενημέρωση λογισμικού. Επίσης, η Apple τόνισε για άλλη μια φορά ότι ο νέος σκελετός και σχεδιασμός του iPhone 15 Pro δεν φέρει ευθύνη για τα ζητήματα υπερθέρμανσης, ξεκαθαρίζοντας ότι τα προβλήματα υπερθέρμανσης δεν οφείλονται σε ελαττωματικό hardware.

Η ίδια διόρθωση σφαλμάτων θα πρέπει να συμπεριληφθεί και στο iOS 17.1, το οποίο είναι αυτήν τη στιγμή σε φάση beta και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: iPhone 15: Προβλήματα Φόρτισης στην Ασύρματη Βάση BMW

Η Apple πρόσθεσε ότι τα θέματα υπερθέρμανσης στη σειρά iPhone 15 σχετίζονταν επίσης με ορισμένες εφαρμογές που υπερφορτώνουν τον επεξεργαστή A17 Pro, όπως το Instagram, η Uber και το παιχνίδι αγώνων Asphalt 9: Legends. Η Apple είπε ότι συνεργάζεται με τους προγραμματιστές αυτών των εφαρμογών για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Το Instagram έχει ήδη κυκλοφορήσει μια ενημέρωση της εφαρμογής με μια διόρθωση. Η Uber επίσης ενημέρωσε την εφαρμογή της και ελπίζουμε ότι αντιμετωπίζει και αυτό το ζήτημα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι δεν έχουν επηρεαστεί όλοι οι χρήστες του iPhone 15 Pro από το ζήτημα της υπερθέρμανσης. Δεν είναι σαφές πόσοι χρήστες έχουν επηρεαστεί από το πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να διορθωθεί σύντομα.

Δείτε επίσης: Κάποια USB-C Power Banks δεν είναι συμβατά με το iPhone 15

Υπερθέρμανση συσκευών

Όταν μιλάμε για συσκευές υψηλής τεχνολογίας όπως ένα iPhone, η υπερθέρμανση μπορεί να φανεί αρχικά ασήμαντη, όμως οι πραγματικοί κίνδυνοι είναι πολύ πιο σοβαροί.

Από την περιορισμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως την καταστροφή των εσωτερικών εξαρτημάτων, η υπερθέρμανση ενός iPhone μπορεί να προκαλέσει πληθώρα προβλημάτων. Επομένως, τέτοια ζητήματα πρέπει να επιλύονται άμεσα.

Πηγή: www.macrumors.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS