ΑρχικήinetMicrosoft: Απολαύστε ένα παιχνίδι ενώ εγκαθιστάτε τα Windows 11

Microsoft: Απολαύστε ένα παιχνίδι ενώ εγκαθιστάτε τα Windows 11

Η Microsoft εισήγαγε μια νέα πρωτοτυπία στη διαδικασία εγκατάστασης και ενημέρωσης των Windows 11, μετατρέποντάς την από μια βαρετή εργασία σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Δείτε επίσης: Godeal24 Software Big Sale: Windows 11 (tiny11) version 23H2 μόνο με 11,69€!

Windows 11

Τώρα ενθαρρύνει στους χρήστες να κάνουν ένα διάλειμμα και να αφεθούν σε ένα παιχνίδι σέρφινγκ ενώ περιμένουν την ενημέρωση των συστημάτων τους, όπως πρωτοσημειώθηκε από το The Verge κατά την εγκατάσταση των Windows 11 σε ένα Surface Laptop Studio 2.

Το παιχνίδι σέρφινγκ είναι ενσωματωμένο στον περιηγητή ιστού Microsoft Edge και είναι προσβάσιμο είτε μέσω του URL edge://surf είτε σε περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το παιχνίδι Surf κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2020 συνοδεύοντας από τον περιηγητή ιστού Microsoft Edge. Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού SkiFree, που ανήκει στο πακέτο ψυχαγωγίας της Microsoft για τα Windows 3.0, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1991.

Θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι ενώ περιμένετε; Ρίξτε μια ματιά στο δημοφιλές παιχνίδι Surf! Πληκτρολογήστε edge://surf στον Microsoft Edge για να παίξετε ξανά αργότερα.

Η απόφαση της εταιρείας να προσθέσει αυτό το παιχνίδι στη διαδικασία εγκατάστασης των Windows στοχεύει στο να εμπλέξει τους χρήστες κατά τη διάρκεια ενδεχομένως μεγάλων διαδικασιών εγκατάστασης.

Δείτε ακόμα: Windows 11 KB5030310: Φέρνει βελτιώσεις και αντιμετωπίζει 24 ζητήματα

παιχνίδι

Σε περίπτωση που οι ενημερώσεις των Windows διαρκούν περισσότερο από ό,τι αναμενόταν, ή όταν οι χρήστες εκκινούν αποκαταστάσεις συστήματος μέσω του Αντίγραφου Ασφαλείας των Windows, τους προτρέπεται επίσης να απολαύσουν μια περιήγηση στο διαδίκτυο.

Πέρα από το απλό θέμα της ανακούφισης από την πιθανή καθυστέρηση, αυτή η προσθήκη αναζωογονεί τη νοσταλγία των χρηστών, ιδιαίτερα αυτών που είναι εξοικειωμένοι με το παιχνίδι από προηγούμενα προϊόντα της Microsoft.

Παρέχοντας μια ενδιαφέρουσα ασχολία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης, η Microsoft επιδιώκει να μετατρέψει αυτό που θα μπορούσε να είναι μια κουραστική εργασία σε ένα στιγμιαίο χρόνο χαλάρωσης.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι σαφές εάν το παιχνίδι θα έρθει μόνο στη συσκευή Microsoft Surface ή σε όλες τις συσκευές με Windows 11. Επίσης, αυτά τα μηνύματα για το παιχνίδι κύματος δεν εμφανίστηκαν κατά τις δοκιμές που έκανε το BleepingComputer κατά τις εγκαταστάσεις των Windows 11 σε έναν υπολογιστή.

Δείτε επίσης: «Never Combine»: Η λειτουργία των Windows 11 δε λειτουργεί

Το SkiFree είναι ένα κλασικό παιχνίδι υπολογιστή που κυκλοφόρησε αρχικά ως μέρος του Microsoft Entertainment Pack το 1991. Η παιχνιδοεφαρμογή αυτή αναπτύχθηκε από τον Chris Pirih και έγινε δημοφιλής ως ένα απλό αλλά εθιστικό παιχνίδι σκι. Ο στόχος του SkiFree είναι να καθοδηγήσετε έναν σκιέρ σε ένα χιονισμένο βουνό, αποφεύγοντας εμπόδια όπως δέντρα και βράχους. Το παιχνίδι παίζεται από μια τρίτου προσώπου οπτική γωνία, και οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν τις κινήσεις του σκιέρ χρησιμοποιώντας τα βέλη του πληκτρολογίου. Το SkiFree έγινε νοσταλγικό και αγαπημένο για πολλούς χρήστες των Windows, και τώρα έχει επιστρέψει στις εγκαταστάσεις των Windows 11 ως ένα κρυμμένο παιχνίδι Easter egg.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS