ΑρχικήgamingTitanfall 2: Η Respawn διόρθωσε τα χρόνια προβλήματα των server

Titanfall 2: Η Respawn διόρθωσε τα χρόνια προβλήματα των server

Είναι γεγονός, ότι η Respawn έχει αθόρυβα επιδιορθώσει το Titanfall 2, βελτιώνοντας την ποιότητα και την απόδοσή του.

Respawn Titanfall 2

Το 2021, η Respawn προσπάθησε να καθησυχάσει τους παίκτες του Titanfall 2, καθώς είχαν αναφερθεί ανησυχητικά ζητήματα ασφαλείας με ευπάθειες, που οδήγησαν ορισμένους να απεγκαταστήσουν το παιχνίδι.

Για πολύ καιρό, όμως, δόθηκε πολύ μικρή προσοχή στη μικρή, αλλά αφοσιωμένη βάση θαυμαστών του Titanfall 2. Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι η Respawn δεν ασχολείται μόνο με θέματα server, αλλά προκαλεί ενθουσιασμό στους θαυμαστές του Titanfall, υποδεικνύοντας, ότι κάτι νέο μπορεί να βρίσκεται στον ορίζοντα.

Φαίνεται, ότι οι server του Titanfall 2 έχουν επιδιορθωθεί από την ομάδα της Respawn. Και είναι αλήθεια! Αυτή είναι η δήλωση που έγινε στο subreddit του Titanfall.

Για να διευκρινίσουμε, η βελτίωση αφορά την αντιστοίχιση. Δεν θα αποσυνδέεστε πλέον κατά την αναζήτηση ενός αγώνα. Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια και δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα αποσυνδέσεων κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού ή καθυστέρησης από τον server.

Δείτε ακόμη: DreamBus malware: Εκμεταλλεύεται μια ευπάθεια του RocketMQ για να μολύνει servers

Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις. Φαίνεται, ότι έχουν αντιμετωπιστεί και άλλα σφάλματα και δυσλειτουργίες που εδώ και καιρό έχουν πλήξει το αγαπημένο shooter των θαυμαστών. Οι λίστες αναπαραγωγής έχουν ανανεωθεί αθόρυβα και μια ενημέρωση στο Apex Legends – ένα παιχνίδι που μοιράζεται τόσο την αγάπη του δημιουργού του όσο και το σύμπαν του με το Titanfall, φυσικά – έχει πείσει ορισμένους θαυμαστές, ότι η Respawn επικοινωνεί αθόρυβα μαζί τους για να ανακοινώσει, ότι είναι υπό ανάπτυξη μια τρίτη έκδοση.

Η τελευταία ενημέρωση της Apex ολοκληρώνεται με:

  • “Incoming Transmission”/”Εισερχόμενη μετάδοση”…. Θέμα: Nessie….
  • 1394521200
  • 1477638000
  • 1549267200″

Αν αναζητάτε τους αριθμούς αυτούς, ο καθένας αντιστοιχεί στην ημερομηνία κυκλοφορίας των παιχνιδιών Titanfall 1, Titanfall 2 και Apex Legends σε χρόνο Unix.

Πιθανώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία γι’ αυτό. Ωστόσο, πρέπει να αναγνωρίσουμε, ότι ο χρόνος είναι αμφίβολος, ιδίως αν λάβουμε υπόψη το γεγονός, ότι οι οπαδοί του Titanfall 2 εδώ και πολλά χρόνια ζητούσαν από την Respawn να αντιμετωπίσει τα ζητήματα στους server, όχι μόνο για έναν ή δύο μήνες.

Ο Vince Zampella, Διευθύνων Σύμβουλος της Respawn, αποκάλυψε πρόσφατα, ότι θα ήταν πολύ ευχαριστημένος, αν έβλεπε ένα τρίτο παιχνίδι Titanfall, όταν φυσικά έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Σε μια συνέντευξή του, ο Zampella αναγνώρισε ότι, αν και το στούντιο δεν είχε «συγκεκριμένα σχέδια» και δεν «εργαζόταν πάνω σε κάτι αυτήν τη στιγμή» που να σχετίζεται με ένα νέο παιχνίδι Titanfall, το franchise αυτό είναι αγαπητό τόσο στους οπαδούς όσο και στους προγραμματιστές της Respawn.

Μετά από μόλις λίγους μήνες, όμως, έμαθαν, ότι το Titanfall 3 ήταν υπό ανάπτυξη για σχεδόν έναν χρόνο πριν ακυρωθεί προς όφελος του Apex Legends.

Δείτε ακόμη: Email servers της κυβέρνησης των ΗΠΑ παραβιάστηκαν σε Barracuda zero-day επιθέσεις

 Titanfall 2

Ο Mohammad Alavi, ο πρώην σχεδιαστής του Titanfall, μοιράστηκε την παρακάτω ιστορία: “Όταν κυκλοφόρησε το Titanfall 2, είχε μεγάλη απήχηση και ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι. Επομένως, αποφασίσαμε να δουλέψουμε στο Titanfall 3. Αφιερώσαμε σοβαρότητα και εργαστήκαμε επί 10 μήνες.”

Ωστόσο, μετά το διάλειμμα, η ομάδα επέστρεψε καθώς αντιλήφθηκε τον αντίκτυπο που είχε στο PUBG: Battlegrounds. “Συζητήσαμε γι’ αυτό και συνειδητοποιήσαμε, ότι πρέπει να αλλάξουμε πορεία”, ισχυρίστηκε ο Alavi.

Κυριολεκτικά αποφασίσαμε μόνοι μας να μην προχωρήσουμε στη δημιουργία του Titanfall 3, καθώς πιστεύαμε, ότι θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε περαιτέρω το Titanfall 2 ή να δημιουργήσουμε το Apex Legends, το οποίο είναι απλά εκπληκτικό.

Πηγή:eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS