ΑρχικήinetKuo για iPhone 15 Pro Max: Έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά υπάρχουν θέματα...

Kuo για iPhone 15 Pro Max: Έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά υπάρχουν θέματα με την παραγωγή

Από την Παρασκευή που έγινε διαθέσιμο για προπαραγγελία, το iPhone 15 Pro Max σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού υπήρξε υψηλή ζήτηση, σύμφωνα με τον αναλυτή της Ming-Chi Kuo.

Ο Kuo αναφέρει ότι η ζήτηση για το iPhοne 15 Pro Max υπερβαίνει τη ζήτηση για το iPhone 14 Prο Max κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ωστόσο, σημειώνει ότι η ζήτηση για το iPhone 15 Prο είναι πιο αδύναμη από ό,τι ήταν για το iPhone 14 Pro (μέχρι στιγμής), κάτι που προφανώς οφείλεται στο ότι περισσότεροι χρήστες φέτος προτιμούν το αναβαθμισμένο μοντέλο Pro Max.

Δείτε επίσης: iPhone 15 Prο: Το Action Button θα υποστηρίζει το “Translate”

iPhone 15 Pro Max ζήτηση προπαραγγελία

Το iPhone 15 Prο Max προσφέρει αναβαθμισμένη κάμερα με οπτικό ζουμ έως 5x, σε αντίθεση με το iPhone 15 Prο που φτάνει μόνο το 3x. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η τιμή του iPhοne 15 Pro Max ξεκινά από 1.199 $ για την έκδοση με 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ο Kuo είπε ακόμα ότι το iPhοne 15 Pro Max μπήκε στη μαζική παραγωγή πιο αργά σε σχέση με τις άλλες συσκευές της σειράς iPhone 15. Αυτό οδηγεί σε σημαντικές καθυστερήσεις στην αποστολή της συσκευής. Στις ΗΠΑ, ορισμένες διαμορφώσεις του iPhone 15 Pro Max εκτιμάται ότι θα παραδοθούν τον Νοέμβριο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple. Λέγεται ότι το Pro Max αντιμετωπίζει προκλήσεις στο θέμα της παραγωγής, που είναι “πιο έντονες” από ό,τι στα άλλα μοντέλα.

Δείτε επίσης: Apple: Αυξάνει τις τιμές νέων μοντέλων iPhone στις κύριες αγορές

Όσον αφορά στα iPhone 15 και iPhone 15 Plus, ο Kuo πιστεύει ότι η ζήτηση ήταν “περίπου στο ίδιο επίπεδο” με αυτή των iPhone 14 και iPhone 14 Plus, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Τώρα και το Βέλγιο κάνει έρευνα για την ακτινοβολία του iPhone 12

Το iPhone 15 Pro Max είναι μια εντυπωσιακή προσθήκη στη σειρά iPhone που καθιερώνει νέα πρότυπα στον τομέα των smartphones. Με εξελιγμένες λειτουργίες κάμερας, δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων σε πραγματικό χρόνο και άριστη απόδοση μπαταρίας, το iPhοne 15 Pro Max προσφέρει μια εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες. Αποτελεί κορυφαία επιλογή για χρήστες που αναζητούν μια “ισχυρή” συσκευή!

Πηγή: www.macrumors.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS