ΑρχικήgamingΤο νέο παιχνίδι Peach της δίνει μεταμορφώσεις σαν της Barbie

Το νέο παιχνίδι Peach της δίνει μεταμορφώσεις σαν της Barbie

Princess Peach: Showtime!

Προηγουμένως, χωρίς συγκεκριμένες λεπτομέρειες, η Nintendo έκανε μια πλήρη αποκάλυψη για το επερχόμενο παιχνίδι της με πρωταγωνίστρια τη μοναδική πριγκίπισσα Peach. Κάνοντας το πλήρες ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct στις 14 Σεπτεμβρίου, το Princess Peach: Showtime! περιλαμβάνει την εμβληματική πριγκίπισσα να αλλάζει τα ρούχα της σε στυλ Sailor Moon, τα οποία θα της δίνουν κάθε φορά νέες ικανότητες.

Δείτε επίσης: Η Nintendo ανακοινώνει το Super Mario Bros. Wonder Direct

Το Princess Peach: Showtime! ξεκινάει με την Princess Peach και μερικούς Toads να πηγαίνουν στο Sparkle Theater για να παρακολουθήσουν μια παράσταση. Αλλά πριν καν αρχίσει, ο κακός Grape και η Sour Bunch καταστρέφουν την παράσταση, αναγκάζοντας την Peach και τη φύλακα του θεάτρου Stella (ένα αιωρούμενο αστέρι) να τη σταματήσουν.

Αρχικά, φαίνεται ότι η δυναμική μεταξύ της Peach και της Stella είναι ο πυρήνας του παιχνιδιού Princess Peach Showtime! – η Stella αιωρείται πίσω από την Peach και τα εξαρτήματά της που μοιάζουν με κορδέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την πριγκίπισσα για να χαστουκίσει τους κακούς ή να αρπάξει δυσπρόσιτα νομίσματα. Αλλά το τρέιλερ αποκαλύπτει σύντομα ότι η Peach θα φοράει πολλά διαφορετικά καπέλα σε αυτό το επερχόμενο παιχνίδι, καθώς μεταμορφώνεται σε Swordfighter Peach, η οποία φοράει ένα φανταχτερό καπέλο, παντελόνια και μακρύ παλτό. Ναι, έχει σπαθί και ξέρει να το χρησιμοποιεί.

Πρόταση: Η Nintendo καταργεί το Mario Kart Tour τον επόμενο μήνα

Αλλά περιμένετε, δεν είναι μόνο αυτό. Η Peach μπορεί επίσης να μεταμορφωθεί σε ντετέκτιβ Peach για να βοηθήσει να βρεθούν πολύτιμα αντικείμενα που έχουν κλαπεί από ένα μουσείο, εντοπίζοντας στοιχεία. Ή μπορεί να μεταμορφωθεί σε Patisserie Peach για να συμμετάσχει σε ένα μίνι-παιχνίδι παρασκευής γλυκών για να κρατήσει ένα ζαχαροπλαστείο ανοιχτό αφού κάποιος κλέψει όλα τα γλυκά του. Ή, η Kung-Fu Peach μπορεί να σπάσει στο ξύλο κάποιους κακούς σε μια σχολή πολεμικών τεχνών. Προσωπικά, χαίρομαι που βλέπω την Peach να φοράει επιτέλους παντελόνια, ενώ σε άλλες στιγμές αγκαλιάζει τη θηλυκότητά της – τα κορίτσια μπορούν να τα κάνουν όλα!

Υπάρχουν “πολλές άλλες μεταμορφώσεις” διαθέσιμες για εσάς στο Princess Peach: Showtime, αλλά τις είδαμε μόνο κατά τη διάρκεια του τρέιλερ.

Πριγκίπισσα Peach: Showtime! κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου 2024 για το Nintendo Switch. Είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία τώρα.

Διαβάστε επίσης: Το μεγαλύτερο σετ Super Mario της Lego αποτελείται από 2.807 τεμάχια

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS