ΑρχικήgamingMortal Kombat 1: Παρουσιάζει τη Megan Fox στον ρόλο της Nitara

Mortal Kombat 1: Παρουσιάζει τη Megan Fox στον ρόλο της Nitara

Mortal Kombat 1 Nitara

Το Mortal Kombat 1 ανακοίνωσε ότι η Megan Fox θα πρωταγωνιστήσει ως η νεότερη προσθήκη στο ρόστερ – το αιμοδιψές βαμπίρ, Nitara.

Δείτε επίσης: Mortal Kombat 1: Ο Homelander και ο Omni-Man δεν θα είναι ίδιοι

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Mortal Kombat 1, οι φήμες σχετικά με το κάστινγκ διασημοτήτων στο παιχνίδι έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Μια τέτοια φήμη ανέφερε ότι η ηθοποιός Megan Fox θα συμμετείχε στο MK1 με κάποια ιδιότητα.

Ορισμένοι fans υπέθεσαν ότι η NetherRealm και η WB Games είχαν συνάψει συμφωνία για να συμπεριλάβουν τον χαρακτήρα της Fox Jennifer’s Body ως DLC. Άλλοι αμφισβήτησαν ότι η φήμη δεν είχε καμία αξία, ειδικά από τη στιγμή που το όνομα του Travis Scott είχε επίσης μπει στο μίγμα.

Είναι πλέον σαφές ότι οι φήμες ήταν σωστές – τουλάχιστον όσον αφορά το casting της Μέγκαν Φοξ. Θα ενταχθεί στην οικογένεια MK ως μια αγαπημένη ηθοποιός από την 3D εποχή της σειράς.

Το Mortal Kombat 1 έδωσε στη Megan Fox το ρόλο της Nitara

Μετά από μερικά πειράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον συνδημιουργό της σειράς Ed Boon, η NetherRealm επιβεβαίωσε επίσημα ότι η Nitara θα εμφανιστεί στο MK1.

Το στούντιο έδειξε τον χαρακτήρα σε ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ gameplay, συνοδευόμενο από σχόλια της Megan Fox, η οποία παρείχε τη φωνή και το ομοίωμα του βαμπίρ.

Πρόταση: Πώς το Mortal Kombat 1 είναι κάτι περισσότερο από μια νέα αρχή για το Fighting Franchise

Η Megan Fox στο Mortal Kombat 1 φαίνεται αρκετά ταιριαστή από μόνη της, αλλά ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην κλασική ταινία Jennifer’s Body την κάνει ιδανική για τη Nitara.

Το ίδιο αναγνωρίζει και το παιχνίδι. Περίπου στο 1:28, ο Kung Lao φέρνει έξυπνα την ταινία, ρωτώντας τη Nitara, “Τι έκανες με το σώμα της Jen;”.

Οι μακροχρόνιοι fans του Mortal Kombat θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν για την επιστροφή της Nitara γενικότερα. Αρχικά έκανε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της 3D εποχής στο Mortal Kombat: Deadly Alliance, αν και δεν ήταν playable χαρακτήρας από την εποχή του Armageddon. Ευτυχώς, αυτό το πράγμα θα αλλάξει σε λίγες εβδομάδες.

Το Mortal Kombat 1 κυκλοφορεί για τις πλατφόρμες Nintendo Switch, PC, PS5 και Xbox Series X|S στις 19 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Baldur’s Gate 3: Το Hotfix #5 είναι εδώ με πολλές διορθώσεις

πηγή πληροφοριών:dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS