ΑρχικήinetDuolingo: Σύντομα το app θα περιλαμβάνει μαθήματα μαθηματικών και μουσικής

Duolingo: Σύντομα το app θα περιλαμβάνει μαθήματα μαθηματικών και μουσικής

Η εταιρεία κατασκευής εφαρμογών εκμάθησης γλωσσών Duolingo σήμερα το πρωί επιβεβαίωσε επίσημα την ερχόμενη κυκλοφορία του τελευταίου προϊόντος της, Duolingo Music. Η TechCrunch είχε αναφέρει προηγουμένως ότι η εταιρεία προσλάμβανε για τεχνογνωσία στη μουσική τον Μάρτιο και σημείωσε ότι η εργασία για τη μουσική εφαρμογή βρισκόταν σε ανάπτυξη νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Εκείνη την εποχή, η Duolingo είχε αρνηθεί να σχολιάσει τα σχέδιά της, επικαλούμενη περαιτέρω νέα που θα έρθουν στο επερχόμενο συνέδριο Duocon στις 11 Οκτωβρίου.

Σήμερα, ο κατασκευαστής εφαρμογών edtech παραδέχεται την άφιξη της νέας του “πολυ-θεματικής εμπειρίας”, η οποία περιλαμβάνει επίσης την ήδη κυκλοφορημένη εφαρμογή Duolingo Math, καθώς και την Duolingo Music και το πρωτοποριακό προϊόν μάθησης γλωσσών, όλα σε μία εφαρμογή. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα προσφέρει μία λεπτομερή ανάλυση της νέας εμπειρίας στο Duocon event της.

Σε ένα βίντεο προώθησης, η Duolingo δείχνει τις πρώτες επίσημες εικόνες προϊόντων, οι οποίες υποδεικνύουν ότι η ενημερωμένη εφαρμογή θα προσφέρει μικρής διάρκειας μαθήματα, διαδραστικές ασκήσεις και θα επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Όσον αφορά τη μουσική, ο κώδικας μέσα στην εφαρμογή Duolingo περιελάμβανε εικόνες από πλήκτρα πιάνου και ένα τύμπανο, εκτός από γραμμές κώδικα που αναφέρονται σε μουσικές συνεδρίες, τραγούδια και κριτικές μουσικών μονάδων, μεταξύ άλλων.

Αν και η Duolingo δεν επιβεβαίωσε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο μουσικό προϊόν, σημείωσε ότι η νέα εφαρμογή θα περιλαμβάνει “εκατοντάδες” μαθήματα και πάνω από 200 “διασκεδαστικά και οικεία τραγούδια”. Η εφαρμογή θα εκμεταλλεύεται επίσης την χαρακτηριστική εμπειρία μάθησης με παιχνίδια της Duolingo και διαδραστικές ασκήσεις όπου οι χρήστες μαθαίνουν κάνοντας.

Η εταιρεία πρότεινε ότι η απόφασή της να προχωρήσει στη μουσική επηρεάστηκε από την ανάγκη για μουσική εκπαίδευση στις ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, περισσότεροι από 3,6 εκατομμύρια μαθητές δεν έχουν πρόσβαση στη μουσική εκπαίδευση και τα ιδιαίτερα μαθήματα μπορεί να κοστίζουν έως και 400 $ ανά μάθημα, λέει η Duolingo.

Η εταιρεία εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό για να αξιοποιήσει το μοντέλο μάθησής της και για άλλους τομείς αντικειμένου.

Το Duolingo Music και η πολυ-θεματική εμπειρία στη νέα εφαρμογή θα αποκαλυφθούν πλήρως στη Duocon στις 11 Οκτωβρίου.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS