ΑρχικήinetAmazon in-garage: Η υπηρεσία πλέον θα έχει μια μικρή χρέωση

Amazon in-garage: Η υπηρεσία πλέον θα έχει μια μικρή χρέωση

Η Amazon θα χρεώνει 1,99 δολάρια ανά παράδοση για τις παραδόσεις in-garage που ήταν δωρεάν, εάν ο πελάτης θέλει να τις κάνει εκτός της καθορισμένης εβδομαδιαίας “Ημέρας Amazon”, όπως περιγράφεται σε μια ενημερωμένη δημοσίευση στο blog της εταιρίας. Στιγμιότυπα από ειδοποιήσεις εντός της εφαρμογής που δημοσιεύτηκαν στο X (πρώην Twitter) και στο Reddit από συνδρομητές σημειώνουν ότι η νέα πολιτική ξεκινά από τις 4 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: Η Amazon μηνύει την ΕΕ επειδή την αποκάλεσε “VLOP”

Η εκπρόσωπος της εταιρίας, Amanda Gan, επιβεβαίωσε τη νέα πολιτική και ανέφερε σε ένα email προς το The Verge: “Θα αλλάξουμε τη δωρεάν προεπιλεγμένη επιλογή για την παράδοση Amazon Key In-Garage Delivery σε Amazon Day with Key Delivery. Οι πελάτες θα έχουν μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο των παραδόσεων χρησιμοποιώντας την Amazon Day with Key Delivery, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να επιλέξουν την ημέρα παράδοσης και να συνδυάσουν τις παραδόσεις in-garage ώστε να φτάσουν την ίδια ημέρα”.

Μέχρι τώρα, τα μέλη του Prime μπορούσαν να ζητούν από τους οδηγούς παράδοσης να αφήνουν πακέτα μέσα σε γκαράζ δωρεάν, ανεξαρτήτως ημέρας, εάν ενεργοποιούσαν την υπηρεσία και χρησιμοποιούσαν ένα υποστηριζόμενο άνοιγμα έξυπνης οικιακής γκαραζόπορτας από εταιρείες όπως η Chamberlain και η Genie.

Πρόταση: Amazon AppStore: Περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια στα Windows 11

Το εκτεταμένο σφίξιμο στην Amazon έρχεται καθώς πρόσφατα έχει εφαρμόσει πολλά μαζικά κύματα απολύσεων κατά το τελευταίο έτος, ενώ πολλά στελέχη έχουν αποχωρήσει από την εταιρεία, όπως ο ιδρυτής της Ring Jamie Siminoff και ο επικεφαλής του υλικού Dave Limp. Η Amazon βλέπει επίσης την πιθανότητα μιας αντιμονοπωλιακής αγωγής της FTC, την επερχόμενη ρύθμιση της ΕΕ σχετικά με την ιδιότητά της ως gatekeeper της τεχνολογίας και την ισχύουσα πλέον Πράξη Ψηφιακών Υπηρεσιών της ΕΕ, η οποία την αναγκάζει να προβεί σε αλλαγές που η Amazon καταγγέλλει ότι είναι άδικες.

Πέρα από τη νέα χρέωση για την παράδοση εντός του γκαράζ, η εταιρία αύξησε πρόσφατα απότομα το ελάχιστο ποσό παραγγελίας για δωρεάν παραδόσεις ειδών παντοπωλείου Amazon Fresh και αύξησε την ελάχιστη τιμή παραγγελίας για δωρεάν αποστολή κατά 10 δολάρια ανά παραγγελία για ορισμένους πελάτες που δεν ανήκουν στο Prime. Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία άρχισε να χρεώνει τους πωλητές εάν δεν χρησιμοποιούν την εσωτερική εκτέλεση της Amazon. Η εταιρία αύξησε ακόμη και τις μηνιαίες και ετήσιες τιμές του Amazon Music Unlimited, ή αλλιώς το μόνο μέρος όπου μπορείτε να κάνετε νόμιμα streaming της μουσικής του Garth Brooks, τον Αύγουστο, με το ατομικό πρόγραμμα να αυξάνεται από 8,99 σε 9,99 δολάρια το μήνα.

Διαβάστε επίσης: Google αποτελέσματα αναζήτησης: Διαφήμιση για την Amazon οδηγεί σε απάτη

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS