ΑρχικήinetTesla Model 3 Highland: Λεπτομερής ματιά στη νέα έκδοση

Tesla Model 3 Highland: Λεπτομερής ματιά στη νέα έκδοση

Έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το ανανεωμένο Tesla Model 3 – γνωστό και ως Model 3 Highland – στο Μόναχο για το IAA.

Tesla Model 3

Η νέα έκδοση Model 3 Highland δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στη Ευρώπη, καθώς αυτή τη στιγμή η Tesla παράγει μόνο από το εργοστάσιο Gigafactory Shanghai. Έτσι, η ανανεωμένη έκδοση του Model 3 είναι διαθέσιμη μόνο στις αγορές όπου η Tesla πωλεί οχήματα που παράγονται στην Κίνα.

Δείτε ακόμη: Tesla Model 3 2023 review: Μάθετε τα πάντα για το νέο όχημα

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το νέο Model 3 για πρώτη φορά αυτήν την εβδομάδα στο Μόναχο στην έκθεση IAA.

Η Tesla δεν είναι γνωστή για τη συμμετοχή της σε αυτοκινητοβιομηχανικές εκθέσεις, αλλά αποφάσισε να εμφανιστεί στην IAA με ένα πολύ απλό “κιόσκι”, κι αυτό γιατί, η υπερβολή δεν είναι αναγκαία όταν υπάρχει αυτό που όλοι θέλουν να δουν, που είναι η νέα έκδοση ενός από τα ηλεκτρικά οχήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο.

Η νέα έκδοση Model 3 Highland από κοντά ήταν εξαιρετική. Οι αλλαγές στον εξωτερικό σχεδιασμό δεν είναι τεράστιες, αλλά είναι αρκετές για να χαρακτηριστούν ως “refresh”.

Δείτε ακόμη: Tesla Cybertruck: Εντοπίστηκε σε δρόμο να ρυμουλκεί μεγάλο τρέιλερ

Ο ελαφρώς πιο “aggressive” σχεδιασμός και οι νέες ζάντες, πετυχαίνουν μια ωραία ισορροπία ανάμεσα στο “look” του αυτοκινήτου, καθώς και στην αεροδυναμική του απόδοση.

Όσον αφορά το εσωτερικό, το ανανεωμένο ταμπλό είναι πολύ εντυπωσιακό. Αν κάποιος δεν ήταν από πριν φαν του ταμπλό, πιθανότατα δεν θα είναι και τώρα, αφού εξακολουθεί να βασίζεται στην ίδια μινιμαλιστική προσέγγιση – ίσως ακόμα πιο μινιμαλιστική.

Tesla Model 3

Τέλος, υπάρχει νέα οθόνη στο πίσω κάθισμα. Αποτελεί μια ωραία προσθήκη, ειδικά για το πώς φαίνεται το όχημα από εκεί. Για ψυχαγωγία, ωστόσο, ο χώρος μοιάζει λίγο μικρός.

Το νέο τιμόνι χωρίς μοχλό, είναι πιθανώς το πιο αμφιλεγόμενο update. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει αυτή η αλλαγή, θα πρέπει να αποφασίσετε, εάν αξίζει τελικά να μπείτε στη διαδικασία αγοράς ενός Tesla, αφού μετά την κυκλοφορία των Model S, Model X και Model 3, η Tesla έχει καταστήσει σαφές, ότι αυτή είναι η πορεία που ακολουθεί.

Πηγή: electrek.co

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS