ΑρχικήinetOnePlus Open: Θα είναι πιο ανθεκτικό από το Galaxy Z Fold 5;

OnePlus Open: Θα είναι πιο ανθεκτικό από το Galaxy Z Fold 5;

Το OnePlus Open αναμένεται να παρουσιάσει έναν αναδιπλούμενο μηχανισμό που θα είναι ακόμη πιο ανθεκτικός από τον μηχανισμό που χρησιμοποιεί το Galaxy Z Fold 5.

OnePlus Open

Βασισμένο στο επαναστατικό Oppo Find N3 με αναδιπλούμενη κατασκευή, το OnePlus Open αναμένεται να διαθέτει εντυπωσιακές εσωτερικές και εξωτερικές οθόνες με υψηλότερη πυκνότητα εικονοστοιχείων από τις δύο οθόνες που βρίσκονται στο Galaxy Z Fold 5. Το OnePlus Open ενδέχεται να διαθέτει εσωτερική οθόνη 7,82 ιντσών με ανάλυση 2268 x 2240 και πυκνότητα 426 pixels per inch (PPI). Ας συγκρίνουμε αυτές τις προδιαγραφές με την εσωτερική οθόνη του Z Fold 5, η οποία έχει μέγεθος 7,6 ιντσών, ανάλυση 2176 x 1812 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 373.

Δείτε ακόμα: Οι 9 καλύτερες θήκες για το Samsung Galaxy Z Fold 5

Η εξωτερική οθόνη του OnePlus Open αναμένεται να έχει διαστάσεις 6,31 ίντσες με ανάλυση 1116 x 2484. Αν συγκρίνουμε αυτό με την οθόνη εξωτερικού καλύμματος 6,2 ιντσών στο Galaxy Z Fold 5 που θα έχει ανάλυση 904 x 2316, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι το OnePlus Open προσφέρει μεγαλύτερη ανάλυση και διαστάσεις οθόνης.

Πιστεύεται ότι το “hinge” στο OnePlus Open, είναι πιο ανθεκτικό από το “Flex Hinge” που χρησιμοποιείται στις πιο πρόσφατες αναδιπλούμενες συσκευές της Samsung. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δημοσιογράφο Max Jambor, το OnePlus Open έχει δοκιμαστεί αρκετά και η συσκευή μπορεί να ανοίγει και να κλείνει τουλάχιστον 400.000 φορές. Αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί στο άνοιγμα και το κλείσιμο του τηλεφώνου σε 100 φορές την ημέρα για περισσότερο από τέσσερα χρόνια.

Δείτε ακόμα: OnePlus 12: Οι προδιαγραφές του νέου smartphone

Σε αντίθεση με αυτό, η Samsung δεσμεύτηκε προς τους κατόχους του Galaxy Z Fold 5, ότι η συσκευή θα αντέξει έως και 200.000 φορές αναδίπλωσης. Στην Ινδία, το OnePlus Open μπορεί να αγοραστεί με 124.990 ρουπίες (1.510 δολάρια), ενώ το Galaxy Z Fold 5 κοστίζει 154.999 ρουπίες (~1.742€). Στην προαναφερθείσα τιμή, το OnePlus Open θα είναι φθηνότερο κατά 19% από το Galaxy Z Fold 5.

Δείτε ακόμα: Θα μπορέσει η Apple να ξεπεράσει τη Samsung με τις πωλήσεις του iPhone 15;

Tο OnePlus Open αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Σεπτεμβρίου ή τον Οκτώβριο. Θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 SoC, θα διαθέτει 16GB μνήμης RAM LPDDR5X και θα ξεκινά με 256GB αποθηκευτικού χώρου. Οι κάμερες που θα περιλαμβάνονται θα είναι οι εξής: μια Wide 48MP, μια Ultra-wide 48MP και μια Telephoto 64MP. Στην εξωτερική οθόνη θα υπάρχει μια εμπρόσθια κάμερα 32MP και στην εσωτερική οθόνη επίσης μια εμπρόσθια κάμερα 20MP. Η μπαταρία με χωρητικότητα 4800mAh θα διατηρεί τη συσκευή λειτουργική και έτοιμη για χρήση.

OnePlus Open

Είναι αναμενόμενο, ότι ένα αναδιπλούμενο κινητό της OnePlus θα είναι πιο οικονομικό από ένα Galaxy. Ωστόσο, η βελτιστοποίηση δεν περιορίζεται μόνο στην χαμηλότερη τιμή, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει μια ανθεκτικότερη σύνδεση, οθόνες υψηλότερης ανάλυσης με περισσότερα pixel per inch, περισσότερη μνήμη RAM, μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας και πιθανότατα βελτιωμένη κάμερα.

Πηγή: phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS