ΑρχικήReviewsDJI Mini 4 Pro: Οι προδιαγραφές του νέου drone!

DJI Mini 4 Pro: Οι προδιαγραφές του νέου drone!

Διέρρευσε νέος DJI Mini 4 Pro. Φωτογραφίες ενός καταστήματος λιανικής συσκευασίας του DJI Mini 4 Pro διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας το retail box που θα διαθέτει καθώς και τις προδιαγραφές του drone.

DJI Mini Pro

DJI Mini 4 Pro vs. Mini 3 Pro

Το επερχόμενο Mini 4 Pro αναμένεται να συνεχίσει την παράδοση της DJI να επαναπροσδιορίσει τις δυνατότητες ενός drone κάτω των 250 γραμμαρίων. Συγκεκριμένα, αναμένεται να παρέχει ανίχνευση εμποδίων σε όλες τις κατευθύνσεις στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά Mini. Το τρέχον μοντέλο Mini 3 Pro διαθέτει προηγμένα συστήματα προβολής στο μπροστινό μέρος, πίσω και προς τα κάτω, επιτρέποντας την αποφυγή εμποδίων με την tri-directional λειτουργία. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ένα ελαφρύ drone της DJI θα προσφέρει ολοκληρωμένη ανίχνευση για ακόμη πιο ασφαλείς πτήσεις.

Δείτε ακόμη: Orqa: Ο κατασκευαστής γυαλιών drone λέει ότι firmware χαλάει τη συσκευή

Επίσης, αναμένεται να προσφέρει περισσότερα βίντεο με πιο cinematic αίσθηση. Το Mini 4 Pro φαίνεται να είναι ικανό να καταγράψει σε ανάλυση 4K/100 fps. Η διαρροή του κουτιού υποδεικνύει επίσης ότι η τεχνολογία μετάδοσης βίντεο του τηλεκατευθυνόμενου drone έχει σημαντικά βελτιωθεί, αυξάνοντας την εμβέλεια του στα 12 χιλιόμετρα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση μιας κανονικής μπαταρίας. Το νέο Mini drone αναμένεται να μεταδίδει βίντεο Full HD από απόσταση έως και 20χλμ.

Επιπλέον, ο τεχνολογικός γίγαντας μπορεί να υποστηρίξει τη φυσική πτήση Waypoint στο Mini 4 Pro, επιτρέποντας στο drone να ακολουθεί μια καθορισμένη πορεία πτήσης ξανά και ξανά. Με αυτήν την έξυπνη λειτουργία, μπορείτε να ορίσετε σημεία ενδιαφέροντος – Points Of Interest (POI) κατά μήκος της πορείας πτήσης, ενημερώνοντας το drone για τα σημεία, που θα πρέπει να επικεντρωθεί κατά τη λήψη εικόνων. Παράμετροι όπως η κίνηση της κάμερας, η υψόμετρο, η ταχύτητα, η κατεύθυνση, η κλίση του gimbal, η εστίαση και ο χρόνος αιώρησης μπορούν επίσης να προσαρμοστούν για κάθε σημείο προορισμού. Αυτή η δυνατότητα είναι απίστευτα χρήσιμη για εργασίες όπως η κινηματογράφηση ακινήτων, ο χαρτογραφικός σχεδιασμός ή η αξιολόγηση των αλλαγών σε μια περιοχή κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Αυτή τη στιγμή, αυτές είναι οι τέσσερις κύριες βελτιώσεις που διαφοροποιούν το επόμενης γενιάς Mini drone από το Mini 3 Pro.

Δείτε ακόμη: FireDrone: Ένα drone ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

Remote controller και kit

Το επερχόμενο gadget αναμένεται να είναι συμβατό με τα νέα τηλεχειριστήρια RC 2 και RC-N2 που πρόσφατα κυκλοφόρησαν μαζί με το DJI Air 3. Σύμφωνα με τον @Quadro_News, ο ανακατασκευαστής θα είναι διαθέσιμος σε τέσσερις διαμορφώσεις.

  • DJI Mini 4 Pro (RC-N2)
  • DJI Mini 4 Pro (RC 2)
  • DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (RC 2)
  • DJI Mini 4 Pro Fly More Combo Plus (RC 2)

Η πιθανή τελευταία έκδοση περιλαμβάνει την Intelligent Flight Battery Plus, η οποία αυξάνει τη μέγιστη διάρκεια πτήσης σε 47 λεπτά για τη σειρά Mini 3, αλλά ταυτόχρονα υπερβαίνει το όριο των 250 γραμμαρίων στο βάρος του drone.

DJI Mini Pro

Mini 4 Pro release date

Ο Σεπτέμβριος συνήθως σηματοδοτεί την περίοδο κυκλοφορίας νέων προϊόντων στην τεχνολογική βιομηχανία. Και τώρα που αυτό το κατάστημα έχει εισέλθει στον κόσμο του διαδικτύου, οι φήμες ισχυρίζονται ότι το Mini 4 μπορεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: dronedj.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS