ΑρχικήinetiPhone 15: Διαρροή φωτογραφιών δείχνει νέο σχεδιασμό και χρώματα

iPhone 15: Διαρροή φωτογραφιών δείχνει νέο σχεδιασμό και χρώματα

Ο leaker Sonny Dickson δημοσίευσε φωτογραφίες που παρουσιάζουν μια συλλογή dummy μοντέλων iPhone 15 και iPhοne 15 Pro, προσφέροντας μια πιο λεπτομερή εικόνα του σχεδιασμού και των χρωμάτων των επερχόμενων συσκευών.

iPhone 15 χρώματα

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο σχεδιασμός του iPhone 15 σε πέντε διαφορετικές χρωματικές επιλογές, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες αναφορές. Σύμφωνα με τις φήμες, το πλαίσιο της συσκευής διαθέτει άκρες με πιο απαλή αίσθηση, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει μια θύρα USB-C (σύμφωνα με το νέο νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απαιτεί την ύπαρξη αυτής της θύρας σε συσκευές που πωλούνται στην Ευρώπη).

Δείτε επίσης: Apple: Θα κυκλοφορήσoυν τα AirPods με USB-C τον Σεπτέμβριο;

Φαίνεται ότι η Apple επιλέγει μια πιο διακριτική και απαλή παλέτα χρωμάτων για τα μοντέλα iPhone 15 φέτος. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, ροζ, κίτρινο, μπλε και πράσινο, ενώ έχουν ακουστεί φήμες για άλλα χρώματα τον τελευταίο καιρό.

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να έρθουν σε ασημί, γκρι, μαύρο και μπλε, ενώ λέγεται ότι δεν θα υπάρχει χρυσή επιλογή, για πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία του iPhone X. Εκτός από το ελαφρώς πιο στρογγυλεμένο πλαίσιο δεν αναμένονται άλλες μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση των νέων high-end μοντέλων iPhone.

Δείτε επίσης: Το νέο Apple event θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου

Ολόκληρη η σειρά iPhone 15 αναμένεται να ανακοινωθεί στην εκδήλωση “Wonderlust” της Apple η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου. Η κυκλοφορία των νέων συσκευών πιθανότατα θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα από την ανακοίνωση. Τα βασικά χαρακτηριστικά για το iPhοne 15 Pro αναμένεται να είναι ένα Action Button και το A17 Bionic chip, ενώ τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 αναμένεται να διαθέτουν κάμερα 48 megapixel και το Dynamic Island.

Δείτε επίσης: Το Google Messages θα μπορούσε να ξεπεράσει την Apple στη δορυφορική συνδεσιμότητα

Το iPhone 15 αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τις προσδοκίες από ένα smartphone, καθώς η Apple συνεχίζει να ισχυροποιεί την τεχνολογική της καταξίωση. Με μια κομψή εμφάνιση, ανανεωμένα χρώματα, και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η κάμερα των 48 megapixels και το Dynamic Island, το iPhone 15 θέλει να κατακτήσει την αγορά.

Πηγή: www.macrumors.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS