ΑρχικήgamingKaveh Hack: Παίκτες του Genshin Impact χάνουν αντικείμενα για πάντα

Kaveh Hack: Παίκτες του Genshin Impact χάνουν αντικείμενα για πάντα

Genshin Impact

Ορισμένοι παίκτες του Genshin Impacts έχουν εξοργιστεί μετά το “Kaveh Hack” που προκάλεσε σε πολλούς θαυμαστές να χάσουν μόνιμα βασικά αντικείμενα από τον κόσμο τους, αφού “χάκερς” μπήκαν στα παιχνίδια τους στη λειτουργία Co-Op.

Δείτε επίσης: Γιατί οι χάκερ χρησιμοποιούν το anti-cheat σύστημα του Genshin Impact;

Η HoYoverse έχει αναπτύξει ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια gacha τα τελευταία χρόνια με το Genshin Impact, καθώς το παιχνίδι συνεχίζει να είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Οι προγραμματιστές επιβεβαίωσαν από τότε ότι έρχεται ένα anime, δείχνοντας ότι δεν έχει κανένα σημάδι επιβράδυνσης της ανάπτυξής του.

Καθώς υπάρχουν αμέτρητες αποστολές και πολλά διαφορετικά αντικείμενα και αντικείμενα σε όλο το εκτεταμένο RPG ανοιχτού κόσμου, είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και ο πιο απλός παίκτης πρέπει να αφιερώσει αρκετές ώρες, καθώς συνεχίζει να αναβαθμίζει τους χαρακτήρες και να συλλέγει ανταμοιβές.

Ωστόσο, οι fans της κοινότητας βρέθηκαν εξοργισμένοι μετά την ανακάλυψη ενός bug, το οποίο οι άνθρωποι ονόμασαν “Kaveh Hack”. Αυτό οδήγησε στη μόνιμη διαγραφή αντικειμένων του παιχνιδιού από τους κόσμους των χρηστών.

Σύντομα ανακαλύφθηκε από τους παίκτες και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, καθώς διάφοροι fans και data miners μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες με το bug.

Πώς λειτουργεί το “Kaveh Hack”;

Λειτουργεί με τους ενοχλητικούς χρήστες που ζητούν να μπουν στον κόσμο ενός άλλου ατόμου και μόλις η φαινομενικά αθώα πρόσκληση γίνει αποδεκτή, ο “χάκερ” επιτρέπεται να εισέλθει στον κόσμο του παίκτη στη λειτουργία Co-Op.

Για να πραγματοποιήσει το “Kaveh Hack” ο επισκέπτης θα επιλέξει τον Kaveh ως κύριο χαρακτήρα για να περιηγηθεί στον server του, ο οποίος πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρωθεί.

Πρόταση: Warframe: Αποκτά επιτέλους cross-progression μετά από 10 χρόνια

Χρησιμοποιώντας το Kaveh, ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει αντικείμενα από τον κόσμο που επισκέπτεται, απλά πηγαίνοντας προς αυτά και κάνοντας επίθεση με ένα μόνο χτύπημα του όπλου του.

Το αντικείμενο που θα χτυπηθεί θα εξαφανιστεί στη συνέχεια με περίεργο τρόπο στον αέρα και θα εξαφανιστεί για πάντα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:

Προκάλεσε την οργή των fans, επειδή μπορεί να διαγράψει ζωτικά αντικείμενα, όπως τα Statues of the Seven, τα Elemental Totems και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να αλληλεπιδράσετε κανονικά στο παιχνίδι, όπως ιδιαίτερα σπάνια σεντούκια γεμάτα αντικείμενα.

Με τα αντικείμενα που χάθηκαν και τα αντικείμενα που σχετίζονται με τις αποστολές να έχουν διαγραφεί, οι παίκτες έμειναν επίσης ανίκανοι να ολοκληρώσουν αποστολές και σημαντικούς γρίφους, με αποτέλεσμα οι επηρεαζόμενοι παίκτες να μην μπορούν να λάβουν τα επιθυμητά XP και τις ανταμοιβές τους για να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Για να είστε ασφαλείς, βεβαιωθείτε ότι δεν αποδέχεστε προσκλήσεις για παιχνίδι που μπορεί να λάβετε από αγνώστους μέχρι να επιλυθεί το σφάλμα.

Παρόλο που η κοινότητα έχει απευθύνει τις εκκλήσεις της προς την MiHoYo να διορθώσει επειγόντως το σφάλμα, δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση ή ενημέρωση από τους προγραμματιστές μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο.

Διαβάστε επίσης: Fortnite: Η νέα σεζόν συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ παιχνιδιού

πηγή πληροφοριών:dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS