ΑρχικήinetΤο WhatsApp εργάζεται σε avatar reactions για Status updates

Το WhatsApp εργάζεται σε avatar reactions για Status updates

Το WhatsApp παρουσίασε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να στείλουν τα δικά τους αβατάρ (avatar reactions) ως αντιδράσεις σε Status updates, εκτός από τις υπάρχουσες αντιδράσεις με emoji.

Το WhatsApp ανανεώνει τακτικά την εφαρμογή για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Παραδεχόμαστε ότι δεν πάντα συμφωνούμε με ορισμένες αποφάσεις των προγραμματιστών, αλλά γενικά το WhatsApp βελτιώνεται συνεχώς για να είναι συμβατό με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν καθημερινά. Από το περασμένο έτος, η εφαρμογή συνομιλίας επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν αντιδράσεις με emoji κατά την απάντηση σε μια κατάσταση στο Android. Η εφαρμογή που ανήκει στην Meta εργάζεται τώρα για να βελτιώσει λίγο περισσότερο αυτήν την δυνατότητα επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν τα δικά τους αβατάρ ως αντιδράσεις (avatar reactions).

Όπως και με τα emoji reactions, μπορείτε να επιλέξετε από οκτώ αβατάρ στο σύνολο για κάθε WABetaInfo. Η λειτουργία φαίνεται ότι ενεργοποιήθηκε στην έκδοση 2.23.18.9 της δοκιμαστικής έκδοσης του WhatsApp για Android. Ωστόσο, αντίθετα με τις περισσότερες άλλες δοκιμαστικές εκδόσεις του WhatsApp, αυτή δεν φαίνεται να διατίθεται ευρέως στους testers ακόμα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος.

Όταν γίνεται ευρέως διαθέσιμη, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε αντιδράσεις με αβατάρ (avatar reactions) με μια επιλογή ακριβώς δίπλα στην υπάρχουσα σειρά από emoji reactions, όπως φαίνεται παραπάνω. Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο σετ από reactions φαίνεται στο screenshot, αν και εδώ βλέπουμε μόνο έξι και όχι οκτώ, όπως αναφέρεται από τον ιστότοπο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα avatars προσφέρουν έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα σε σύγκριση με τις απλές αντιδράσεις με emoji, γι’ αυτό προβλέπουμε ότι αυτή η δυνατότητα θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη σε beta testers πριν κυκλοφορήσει στην σταθερή έκδοση σε κάποιο σημείο στο μέλλον.

Παρόλο που μπορείς να αποκτήσεις το WhatsApp για το Android beta v2.23.18.9 μέσω του Google Play Store τώρα, η ορατότητα αυτής της νέας δυνατότητας αντιδράσεων στο αβατάρ δεν είναι εγγυημένη, όπως διαπιστώσαμε. Παρ’ όλα αυτά, αυτό είναι ένας αξιοπρεπής οπτικός ανασχεδιασμός των αντιδράσεων στην κατάσταση του WhatsApp και κάτι που οι συχνοί χρήστες θα ήθελαν να απολαύσουν.

Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην ανεξάντλητη λίστα των χαρακτηριστικών του WhatsApp ήταν ένα νέο animation κατά τη μετάβαση από βίντεο σε ήχο και αντίστροφα. Παράλληλα, η εφαρμογή άρχισε επιτέλους να επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και HD βίντεο με τους επαφές τους, που είναι καλές επιλογές όταν δεν είναι εφικτή η αποστολή συμπιεσμένων (χαμηλής ποιότητας) εικόνων ή βίντεο.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS