ΑρχικήinetGoogle Pixel 8: Φήμες για νέα αλλαγή στην κάμερα

Google Pixel 8: Φήμες για νέα αλλαγή στην κάμερα

Οι περισσότερες φήμες που έχουμε δει μέχρι τώρα για το Google Pixel 8 καλύπτουν τις αναβαθμισμένες προδιαγραφές και το hardware που αναμένουμε για τη σειρά του φετινού έτους.

Google Pixel 8

Η Google σχεδιάζει να αναθεωρήσει τη διεπαφή χρήστη της εφαρμογής Camera για τη σειρά Pixel 8. Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία διαρροή, η εφαρμογή Google Camera, θα αποκτήσει πολλές ενημερώσεις. Η Google είναι ήδη γνωστή, για την κατασκευή μερικών από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα και αυτές οι βελτιώσεις θα μπορούσαν να κάνουν πιο εύκολη από ποτέ τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών.

Δείτε ακόμα: Google Pixel Watch 2: Μόλις διέρρευσαν οι δύο πρώτες όψεις

Η αξιόπιστη διαρροή της Google Kamila Wojciechowska στο Android Authority, η οποία επικαλέστηκε μια ανώνυμη πηγή εντός της Google, δημοσίευσε screenshot δίνοντάς μας την πρώτη ματιά στην ανανεωμένη διεπαφή της κάμερας.

Έπειτα παρατηρούμε, ότι οι δύο επιλογές-λειτουργία φωτογραφίας ή βίντεο, αντικατέστησαν το καρουσέλ μενού στο κάτω μέρος της οθόνης. Ένας ξεχωριστός διακόπτης κάτω από τη γραμμή επιλογής λειτουργίας, σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο. Αφού επιλέξετε, τί θέλετε να τραβήξετε (φωτογραφία ή βίντεο), θα δείτε το ίδιο καρουζέλ επιλογών λειτουργίας, όπως πριν για καθεμία. Η καρτέλα Motion επίσης, τώρα χωρίζεται σε Long Exposure και Action Pan για αυξημένη ορατότητα.

Η Wojciechowska είπε, ότι η Google εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να αλλάξει τη θέση του διακόπτη της κάμερας και του κουμπιού συλλογής ως μέρος αυτού του νέου επανασχεδιασμού. Θα λαμβάνει δηλαδή, μια σελίδα από τη διάταξη που βρίσκεται στη Samsung και τα iPhone. Εκτός από το πάτημα του εικονιδίου για το αναδυόμενο μενού ρυθμίσεων, όπως ακριβώς μπορείτε να κάνετε στα τρέχοντα τηλέφωνα Pixel, θα έχετε και τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτό, σέρνοντας προς τα επάνω σε αντίθεση με το σάρωση προς τα κάτω στο σκόπευτρο.

Τέλος, ένα αποκλειστικά αναδυόμενο μενού, αντικατέστησε και κατήργησε το μενού σταθεροποίησης βίντεο, αν και οι επιλογές Standard, Locked και Active, θα παραμείνουν ίδιες.

Google Pixel 8

Η ανανέωση της διεπαφής της κάμερας Google έχει καθυστερήσει πολύ. Έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη από τότε που κυκλοφόρησε το Pixel 4 το 2019. Παραμένει όμως ασαφές, εάν αυτή η ανανεωμένη διεπαφή χρήστη, θα ισχύσει και σε παλαιότερα τηλέφωνα Pixel.

Όλα τα παραπάνω είναι ακόμη, απλώς φήμες. Έχουμε ακόμα αρκετές εβδομάδες για να μάθουμε περισσότερα. Ιστορικά η Google κυκλοφορεί τα τηλέφωνα της το φθινόπωρο – Pixels 1 μέχρι 7 συνήθως κυκλοφορούν τον Οκτώβριο – οπότε είναι απίθανο να σπάσει το σερί.

Πηγή: tomsguide.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS