ΑρχικήinetGalaxy S24: Όλες οι φήμες για το επόμενο μοντέλο της Samsung

Galaxy S24: Όλες οι φήμες για το επόμενο μοντέλο της Samsung

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Galaxy S24 και S24 Ultra από την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή, έως τις προδιαγραφές του.

Galaxy S24

Η σειρά Galaxy S23 της Samsung μας εντυπωσίασε πραγματικά, από το μοντέλο με τη σταθερή γενική απόδοση, μέχρι το κορυφαίο S23 Ultra, με το απίστευτο σύστημα κάμερας και το S-Pen στυλό.

Ωστόσο, ο τεχνολογικός κόσμος δεν μένει “ακίνητος” για πολύ, και ήδη βλέπουμε φήμες για την επόμενη γενιά τηλεφώνων της Samsung, τη σειρά Galaxy S24. Έχουμε συλλέξει πληροφορίες, για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς θα προσφέρουν τα επόμενα superphones της Samsung, πότε θα ανακοινωθούν και πόσο μπορεί να κοστίσουν.

Όλες οι φήμες πρέπει να προσεγγίζονται με επιφύλαξη.

Πότε θα γίνει το λανσάρισμα του Samsung Galaxy S24;
Η Samsung αποκάλυψε τη σειρά S23 και τη σειρά S22 σε εκδηλώσεις Galaxy Unpacked το Φεβρουάριο του 2023 και το 2022 αντίστοιχα. Περιμένουμε με έντονη ανυπομονησία την εταιρεία να ακολουθήσει τον ίδιο χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα μοντέλα, με μια εκδήλωση λανσαρίσματος το Φεβρουάριο του 2024 και τα τηλέφωνα να ξεκινήσουν να πωλούνται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S24 Ultra: Πιο ελαφρύ από το S23 Ultra

Πόσο θα κοστίσει το Galaxy S24;
Δεν υπάρχουν ακόμα ακριβείς λεπτομέρειες για την τιμή του, αλλά δεν περιμένουμε σημαντικές αλλαγές από το S23. Κρίνοντας από το S23, το βασικό μοντέλο ξεκινά από $800, το Plus από $1.000 και το Ultra από $1.200.

Τα νέα Galaxy Z Flip 5 και Z Fold 5 διατήρησαν τις τιμές τους από πέρυσι, οπότε γενικά δεν φαίνεται ότι η Samsung σκοπεύει να αλλάξει τη στρατηγική των τιμών της.

Θα υπάρχουν πολλές εκδόσεις του Galaxy S24;
Σχεδόν σίγουρα, ναι. Όπως αναφέρθηκε, η στρατηγική με τα πολλαπλά μοντέλα, είναι κάτι που η Samsung χρησιμοποιεί εδώ και καιρό, και όλες οι τρέχουσες φήμες υποδεικνύουν, ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον δύο εκδόσεις του S24: ένα βασικό μοντέλο και μια έκδοση Ultra. Ορισμένοι αναλυτές του κλάδου έχουν υποστηρίξει, ότι το μοντέλο Plus ίσως καταργηθεί για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στο βασικό και το Ultra, παρόλο που άλλες πηγές διαφωνούν.

Τι γίνεται με τον σχεδιασμό και την οθόνη της σειράς Galaxy S24;
Ο tipster @Tech_Reve υποδηλώνει ότι η Samsung θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό στον ίδιο σχεδιασμό όπως φέτος, τουλάχιστον για τα βασικά μοντέλα S24 και S24 Plus. Και τα δύο τηλέφωνα αναμένεται να διατηρήσουν τους επιπλέον φακούς κάμερας.

Ο Tech_Reve προβλέπει, ότι στο S24 Ultra θα αφαιρεθεί ο φακός κάμερας 3x, πράγμα που σημαίνει, ότι θα υπάρχουν λιγότεροι φακοί, στον συστροφέα της κάμερας – αν και αυτό ενδέχεται να μην ισχύει, θα το συζητήσουμε όμως αργότερα. Άλλες φήμες λένε, ότι το Ultra μοντέλο θα κατασκευαστεί με ένα πιο ελαφρύ, ανθεκτικότερο πλαίσιο από τιτάνιο.

Δείτε επίσης: Exynos 2400: Αύξηση ταχύτητας στο πιθανό chip του Galaxy S24

Οι περισσότερες φήμες υποτηρίζουν, ότι τα μεγέθη της οθόνης θα παραμείνουν σχεδόν τα ίδια με πέρυσι, πράγμα που σημαίνει, ότι αναμένουμε ένα βασικό Galaxy S24 με οθόνη 6,1 ιντσών, ένα S24 Plus με οθόνη 6,6 ιντσών και ένα S24 Ultra με οθόνη 6,8 ιντσών.

Και οι κάμερες της σειράς Galaxy S24;
Οι φήμες δεν είναι σαφείς, όσον αφορά το τι ακριβώς πρέπει περιμένουμε για τις κάμερες στη σειρά S24, με ορισμένες προηγούμενες αναφορές να λένε, ότι θα δούμε έναν πολύ μεγαλύτερο αισθητήρα κύριας κάμερας, και άλλες πιο πρόσφατες φήμες να υποστηρίζουν, ότι οι προδιαγραφές της κάμερας θα παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό οι ίδιες.

Οι τελευταίες φήμες προέρχονται κυρίως από τον γνωστό διαρροέα Ice Universe, μια πηγήπου σνήθως βγαίνει αληθινή. Οι κάμερες του S23 Ultra δεν έχουν αλλάξει πολύ εδώ και μερικές γενιές, ενώ ο ανταγωνισμός από την Apple και τη Google παραμένει έντονος.

Άλλες φήμες ισχυρίζονται, ότι το Ultra θα χάσει τον αφιερωμένο φακό 3x οπτικού ζουμ και θα επενδύσει πλήρως στον οπτικό ζουμ 10x, αναβαθμίζοντας το για διάφορα επίπεδα ζουμ.

Galaxy S24

Και τι γίνεται με τις προδιαγραφές της σειράς Galaxy S24;
Παρόλο που είναι σχεδόν βέβαιο, ότι ορισμένα μοντέλα της σειράς S24 θα χρησιμοποιήσουν τον επερχόμενο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, οι αναφορές υποδεικνύουν, ότι η Samsung ενδέχεται να επιστρέψει στη χρήση των δικών της επεξεργαστών Exynos σε ορισμένες περιοχές.

Άλλες διαρροές υποδεικνύουν ότι τα βασικά S24 και S24 Plus θα μπορούσαν να έχουν αύξηση έως και 12 GB RAM, με το Ultra να φτάνει τα 16 GB.


Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν πολλές άλλες αξιόπιστες φήμες. Παρόλα αυτά, αναμένουμε τη Samsung να διατηρήσει το S Pen στυλό στο S24 Ultra, καθώς και να παρουσιάσει μια νέα γκάμα χρωμάτων σε όλη τη σειρά. Μπορείτε επίσης να περιμένετε χαρακτηριστικά, όπως ανθεκτικότητα στο νερό IP68, αισθητήρες αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και οθόνες υψηλής ανανέωσης σε όλα τα μοντέλα.

Πηγή: cnet.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS