ΑρχικήinetAston Martin DB12: Είναι ό,τι έπρεπε να είναι η DB11

Aston Martin DB12: Είναι ό,τι έπρεπε να είναι η DB11

Aston Martin DB12

Όταν η DB11 λανσαρίστηκε, η Aston Martin βρισκόταν στην αρχή μιας τολμηρής νέας εποχής. Ο δεύτερος αιώνας της βρισκόταν σε εξέλιξη και το νέο grand tourer της σηματοδοτούσε την αρχή για κάτι ξεχωριστό. Μόνο που… δεν ήταν. Έδειχνε ωραία, είχε έναν υπέροχο V12, και έκανε πολλά πράγματα σωστά, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της. Η Aston Martin DB12 η οποία αποκαλείται ως ένα “Super Tourer”, φαίνεται πως είναι το σωστό αμάξι για την δουλειά.

Δείτε επίσης: Lucid: Η Aston Martin χρησιμοποιεί εξαρτήματά της σε ηλεκτρικά οχήματα

Με έναν turbocharged V8 κινητήρα 4,0 λίτρων, 671 ίππους και 590 χλγμ. ροπής μπορεί να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα πάνω από 200 χλμ/ώρα. Η DB12 έχει νέα εμφάνιση με μεγάλη μάσκα, μπροστινό splitter και επιθετικό καπό. Το εσωτερικό διαθέτει μια νέα οθόνη αφής 10,25 ιντσών και είναι η πρώτη “συνδεδεμένη” Aston Martin, ικανή να λαμβάνει ενημερώσεις OTA.

Aston Martin DB12

Το αυτοκίνητο διαθέτει μια σειρά από κουμπιά για τον έλεγχο της έντασης, της θερμοκρασίας, των ρυθμίσεων του αμορτισέρ και πολλά άλλα. Διαθέτει επίσης έναν περιστροφικό τροχό Start/Stop για την επιλογή των λειτουργιών οδήγησης. Η DB12 διαθέτει ηχοσύστημα Bowers and Wilkins 1.170W και μοντέρνα καμπίνα. Οι τροχοί 21 ιντσών του είναι οι πρώτοι που χρησιμοποιούν τα ελαστικά Pilot Sport 5 της Michelin και διαθέτει ηλεκτρικό διαφορικό, νέα ενεργά αμορτισέρ Bilstein και πολλά άλλα.

Πρόταση: Project Neptune, ένα υποβρύχιο αξίας 4 εκατομμυρίων $ της Aston Martin

Η Aston Martin ισχυρίζεται ότι η DB12 δεν είναι απλώς μια DB11 με κραγιόν, αλλά είναι σημαντικά διαφορετική από άποψη επιδόσεων και ποιότητας και έχει αξιοσημείωτη πρόσφυση χάρη στα ελαστικά της Michelin. Ο κινητήρας των 671 ίππων παρέχει πρωτοφανή δύναμη, αλλά το αυτοκίνητο δεν απαιτεί να οδηγηθεί γρήγορα. Τα φρένα είναι εξαιρετικά και το κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων είναι ομαλό. Στη λειτουργία Sport ή Sport Plus, το αυτοκίνητο γίνεται πιο επιθετικό και χειρίζεται καλά. Ζυγίζει 3.715 κιλά (dry), αλλά κάνει καλή δουλειά στο να κρύβει το βάρος του. Το αυτοκίνητο είναι ένα GT, με πίσω καθίσματα και ένα πορτμπαγκάζ αρκετά μεγάλο για μια εβδομάδα ταξίδι.

Aston Martin DB12

Η DB12 είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα σε περιοχές που δεν είναι κατασκευασμένες για αυτοκίνητα. Είναι μακρύ, φαρδύ και χαμηλό, γεγονός που καθιστά τις ανωμαλίες ταχύτητας και τους στενούς δρόμους ανησυχητικούς. Το αυτοκίνητο μοιάζει με το είδος του αυτοκινήτου που θα έπρεπε να κατασκευάζει η Aston Martin εδώ και χρόνια, με μεγάλο προϋπολογισμό R&D για να το κάνει τέλειο, ενώ το κόστος του δεν ξεπερνά τα 250.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Ο Jay Leno δοκιμάζει μια Ferrari 296 GTB

πηγή πληροφοριών: theautopian.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS