ΑρχικήinetΑποκαλύφθηκαν εικόνες του Pixel 8 Pro της Google

Αποκαλύφθηκαν εικόνες του Pixel 8 Pro της Google

Το Pixel 8 Pro της Google αποκαλύφθηκε σε μια διαρροή πρωτοτύπου.

Νέες φωτογραφίες του Pixel 8 Pro της Google φέρεται να αποκαλύφθηκαν στο Reddit από κάποιον που συνδέεται με την Google, σύμφωνα με το DroidLife. Το πίσω μέρος της συσκευής δείχνει μια γνωστή συστοιχία κάμερας που μοιάζει με Pixel και τον φημολογούμενο αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, μαζί με ένα αυτοκόλλητο που γράφει “for test/evaluation only”. Ένα άλλο γράφει “Zuma – B1”, μια πιθανή κωδική ονομασία για το επερχόμενο τσιπ Tensor G3 της Google. Εν τω μεταξύ, η μπροστινή οθόνη δείχνει τη λειτουργία Fastboot που υποδεικνύει 12GB DRAM LPDDR5 της Samsung, 128GB αποθηκευτικού χώρου και “husky”, μια κωδική ονομασία που αποκαλύφθηκε προηγουμένως για το Pixel 8 Pro.

Δείτε επίσης: Google: Παραβιάζει τα πρότυπα διαφημίσεων βίντεο που υποσχέθηκε

Pixel 8 Pro

Δείτε επίσης: Google Iris: Τα γυαλιά Apple δεν θα αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό τελικά

Το Pixel 8 Pro υποτίθεται ότι διαθέτει μια πιο ικανή συστοιχία καμερών, με μια κύρια κάμερα 50 megapixel (MP) της Samsung που επιτρέπει 50% περισσότερο φως και μια υπερμεγέθη κάμερα 64MP της Sony. Φαίνεται επίσης να έχει επίπεδη οθόνη, όπως φημολογείται, αντί για κυρτή όπως τα μοντέλα Pixel 6 Pro και Pixel 7 Pro. Σύμφωνα με μια ακόμη διαρροή, θα διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh (περίπου την ίδια με αυτή του Pixel 7 Pro) και μια μέτρια αύξηση της μέγιστης ταχύτητας φόρτισης από 23W σε 27W.

google

Δείτε επίσης: Το Google Messages web app τώρα υποστηρίζει direct reply

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Reddit, ο χρήστης “annoyingtoread” δήλωσε ότι το έλαβε “από την ομάδα συσκευών της Google για δοκιμές”. Στη συνέχεια αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει έναν άλλο λογαριασμό για την δημοσιεύση και κάποιος του απάντησε: “Πραγματικά θα έπρεπε, δεδομένου ότι σε αυτόν τον λογαριασμό έχετε δημοσιεύσει ακόμη και φωτογραφίες του εαυτού σας”. Ο αρχικός χρήστης στη συνέχεια διέγραψε τον λογαριασμό του.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS