ΑρχικήHow ToΠώς να χρησιμοποιήσετε animated backgrounds στο Microsoft Teams

Πώς να χρησιμοποιήσετε animated backgrounds στο Microsoft Teams

Το Microsoft Teams είναι μια βολική και εύκολη στη χρήση εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για οργανισμούς. Προσφέρει έναν συνεργατικό χώρο εργασίας που προωθεί αποτελεσματική συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, επικοινωνία, συσκέψεις και κοινή χρήση αρχείων και εφαρμογών. Με την ενσωμάτωση όλων αυτών των ζωτικών δυνατοτήτων σε μια κεντρική πλατφόρμα, το Microsoft Teams διασφαλίζει απρόσκοπτη προσβασιμότητα για όλους τους εμπλεκόμενους χρήστες, ενισχύοντας τη διαφάνεια και την παραγωγικότητα. Πρόσφατα, η Microsoft άρχισε να κυκλοφορεί τη δυνατότητα των animated backgrounds για την εφαρμογή Teams.

Η δυνατότητα animated backgrounds επιτρέπει στους χρήστες να αντικαταστήσουν το υπάρχον φόντο τους με δυναμικά animations κατά τη διάρκεια των συσκέψεων. Παρέχει μια σειρά επιλογών για να αναβαθμίσετε τις εμπειρίες συναντήσεων με δημιουργικότητα και εξατομίκευση, προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας. Επί του παρόντος, η πλατφόρμα υποστηρίζει προκαθορισμένα υπόβαθρα που δημιουργούνται αποκλειστικά από τη Microsoft.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: 10 συμβουλές για πιο παραγωγικά meetings

Microsoft Teams

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Σφάλμα επιτρέπει την παράδοση κακόβουλου λογισμικού

Επομένως, εάν θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα κινούμενου φόντου στο Microsoft Teams, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα
Βήμα 1: Πριν ξεκινήσει η σύσκεψη, μεταβείτε στην οθόνη προεγγραφής
Βήμα 2: Τώρα επιλέξτε Effects and Avatars
Βήμα 3: Μετά από αυτό κάντε κλικ στα εφέ Video και επιλέξτε ένα κινούμενο φόντο που προσδιορίζεται από το μικρό εικονίδιο βίντεο στην κάτω αριστερή γωνία της εικόνας προεπισκόπησης.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το φόντο σας κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Για να αλλάξετε το φόντο κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης που βρίσκεται σε εξέλιξη, πρέπει να κάνετε κλικ στο Περισσότερα, να μεταβείτε στα Effects και Avatar και, τέλος, να επιλέξετε ένα φόντο της επιλογής σας.

Πηγή πληροφοριών: gadgetsnow.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS