ΑρχικήgamingLeague of Legends: Όλες οι ικανότητες της Naafiri

League of Legends: Όλες οι ικανότητες της Naafiri

League of Legends

Ετοιμαστείτε να μαζέψετε την ομάδα σας για μάχη, summoners. Η δεύτερη κυκλοφορία champion του League of Legends για φέτος είναι κοντά μας, με τη νεότερη Darkin assassin να κάνει το ντεμπούτο της. Η Naafiri μπαίνει στο Summoner’s Rift με το Patch 13.14 και θα φέρει τα άγρια Dune Hounds στο πλευρό της για να κατατροπώσει τον ανταγωνισμό.

Δείτε επίσης: Το League of Legends ξεπερνά τους 27 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες

Φτιαγμένη ως μια μοναδική πρωταθλήτρια που επικεντρώνεται στη χρήση μιας αγέλης κυνηγόσκυλων ως κύρια πηγή ζημιάς, η Naafiri διαθέτει άφθονη κινητικότητα και ριπή που θα πρέπει να ικανοποιεί κάθε παίκτη assassin όσον αφορά τις τρομακτικές δυνατότητες στο τελικό παιχνίδι.

Όπως και πολλοί άλλοι εκτελεστές, πρέπει να συνδυάζει καλά τις ικανότητές της για να μεγιστοποιήσει την πλήρη ζημιά της, καθώς και να βρίσκει μερικές περίεργες γωνίες για να βουτήξει στην πίσω γραμμή για να χτυπήσει τυχόν AD μεταφορείς ή mid laners που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τα tanks τους. Μπορεί επίσης να παραμείνει υγιής και ευκίνητη με την ultimate ικανότητά της, το Call of the Pack.

Οι ικανότητες της Naafiri’s στο League

Passive – We Are More

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, η Naafiri δημιουργεί ένα Packmate που θα επιτίθεται στους εχθρούς που στοχεύει για physical damage, η οποία αυξάνεται μετά τη χρήση μιας ικανότητας. Το χτύπημα πρωταθλητών με ικανότητες ή η εξόντωση εχθρών μειώνει την αναμονή αυτής της ικανότητας.

Q – Στιλέτο Darkin

Η Naafiri εκσφενδονίζει λεπίδες μολυσμένες με Darkin, προκαλώντας φυσική ζημιά και αιμορραγία για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτή η ικανότητα μπορεί να επαναληφθεί, και αν οι εχθροί που χτυπήθηκαν αιμορραγούν ήδη, η ικανότητα θα προκαλέσει το υπόλοιπο damage της αιμορραγίας συν bonus physical damage και missing health physical damage.

Πρόταση: Riot Games hack: Σε δημοπρασία ο source code για το League of Legends

Εάν ο στόχος είναι champion, η Naafiri αποκαθιστά λίγη υγεία. Οι Packmates της θα ορμήσουν στον πρώτο στόχο που θα χτυπηθεί, δίνοντας προτεραιότητα στους champions και επιτίθενται σε αυτούς για μερικά δευτερόλεπτα.

W – Καταδίωξη κυνηγόσκυλων

Μετά από μια σύντομη καθυστέρηση, η Naafiri ορμά σε έναν εχθρό και προκαλεί φυσική ζημιά. Επιβραδύνει για λίγο τον στόχο της ή τον πρώτο champion με τον οποίο συγκρούεται και η ικανότητα αποκτά εμβέλεια ανάλογα με την ultimate rank. Οι Packmates της δεν μπορούν να γίνουν στόχος και τρέχουν μαζί με τη Naafiri, προκαλώντας πρόσθετη ζημιά ανά Packmate.

E – Εκσπλαχνισμός

Η Naafiri τρέχει προς τα εμπρός, προκαλώντας φυσική ζημιά σε κάθε εχθρό από τον οποίο περνάει, και στη συνέχεια εκρήγνυται προς τα έξω για να προκαλέσει επιπλέον σωματικό damage. Μετά από λίγο, όλοι οι Packmates της ανακαλούνται στη Naafiri και θεραπεύονται πλήρως.

R – Το κάλεσμα της αγέλης

Η Naafiri ενδυναμώνει τους Packmates της, ενώ αναπαράγει bonus Packmates για σύντομη διάρκεια. Στη συνέχεια, κερδίζει μια ώθηση ταχύτητας κίνησης εκτός μάχης, όραση και την πρώτη φορά που χτυπά έναν εχθρικό champion, κερδίζει μια ασπίδα. Μετά από μια εξουδετέρωση champion, όλα τα ultimate effects της Naafiri ανανεώνονται.

Διαβάστε επίσης: Coca-Cola: Λανσάρει την πρώτη γεύση gaming, “Tastes Like XP”

πηγή πληροφοριών:dotesports.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS