ΑρχικήinetΤο Pixel 8 Pro της Google θα μπορούσε να έχει ενσωματωμένο θερμόμετρο

Το Pixel 8 Pro της Google θα μπορούσε να έχει ενσωματωμένο θερμόμετρο

Το Pixel 8 Pro της Google θα μπορούσε να έρθει με ένα νέο χαρακτηριστικό που δεν συναντάται συνήθως στα τηλέφωνα. Το 91mobiles δημοσίευσε ένα βίντεο από τον tipster Kuba Wojciechowski που δείχνει κάτι που μοιάζει με μια συσκευή Pixel που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της θερμοκρασίας ενός ατόμου. Ναι, αν η διαρροή είναι νόμιμη, η επερχόμενη ναυαρχίδα Pixel θα διαθέτει ενσωματωμένο θερμόμετρο. Το βίντεο δείχνει έναν αισθητήρα υπερύθρων παρόμοιο με αυτούς που χρησιμοποιούν τα θερμόμετρα χωρίς επαφή μέσα στο μεταλλικό πάνελ όπου βρίσκονται και οι πίσω κάμερες.

Δείτε επίσης: Google: Θα αρχίσει να διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς

Google Pixel 8 Pro
Το Pixel 8 Pro της Google θα μπορούσε να έχει ενσωματωμένο θερμόμετρο

Με βάση την επίδειξη του ενσωματωμένου θερμομέτρου, οι χρήστες πρέπει να βγάλουν τα γυαλιά τους ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ για τα μάτια και το μέτωπο. Στη συνέχεια θα πρέπει να φέρουν τον αισθητήρα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μέτωπό τους, χωρίς να τον αγγίξουν πραγματικά, και να μετακινήσουν το τηλέφωνό τους προς τον κρόταφό τους μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Το 91mobiles ισχυρίζεται ότι ο αισθητήρας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της θερμοκρασίας άψυχων αντικειμένων, αλλά το βίντεο δεν έδειξε πώς αυτό θα λειτουργούσε. Οι υπάλληλοι της Google φέρονται να έχουν δοκιμάσει και αυτή τη λειτουργία.

Δείτε επίσης: Το Google Drive δοκιμάζει νέο homepage που βοηθά στην γρηγορότερη εύρεση αρχείων

Προηγούμενες διαρροές από computer renders έδειχναν το Pixel 8 Pro ως μια στρογγυλεμένη έκδοση του Pixel 7 και αυτό το νέο βίντεο δείχνει μια συσκευή που είναι πανομοιότυπη με αυτές τις renders. Ενώ το επερχόμενο τηλέφωνο φέρει πολλές φυσικές ομοιότητες με τον προκάτοχό του, οι τρεις οπίσθιες κάμερες του στεγάζονται πλέον μέσα σε μία μονάδα. Στο Pixel 7 Pro, ένας από τους τρεις αισθητήρες κάμερας βρισκόταν σε ξεχωριστή μονάδα.

Ένα θερμόμετρο είναι ίσως μια ενδιαφέρουσα προσθήκη σε ένα τηλέφωνο, ειδικά τώρα που δεν ακολουθούνται πλέον μέτρα που σχετίζονται με την πανδημία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται μόνο για φήμη και μένει να δούμε αν τα Pixel 8 Pro που θα κυκλοφορήσουν στους αγοραστές θα διαθέτουν πράγματι τον αισθητήρα.

Το βίντεο του 91mobiles είχε ήδη διαγραφεί λόγω διεκδίκησης πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά ένας από τους αναγνώστες της δημοσίευσης έστειλε στο Twitter ένα αντίγραφο που ενσωματώσαμε παρακάτω.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS