ΑρχικήUpdatesDisney+ και Hulu: Έρχεται κοινή εφαρμογή με περιεχόμενο και από τις δύο...

Disney+ και Hulu: Έρχεται κοινή εφαρμογή με περιεχόμενο και από τις δύο υπηρεσίες

Η Disney σκοπεύει να προσφέρει στους χρήστες της την “εμπειρία μίας εφαρμογής” (“one-app experience”) που θα συνδυάζει περιεχόμενο από Disney+ και Hulu. Αυτή η συνδυαστική εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Bob Iger. Το στέλεχος είπε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει το Disney+, το Hulu και το ESPN+ ως αυτόνομες επιλογές, αλλά τόνισε ότι ο συνδυασμός υπηρεσιών είναι μια λογική εξέλιξη” των προσφορών της εταιρείας “που θα παρέχει μεγαλύτερες ευκαιρίες στους διαφημιστές, ενώ παράλληλα θα παρέχει στους bundle subscribers πρόσβαση σε πιο ισχυρό και βελτιστοποιημένο περιεχόμενο…“.

Disney+ Hulu

Δεδομένου ότι η Comcast κατέχει ακόμα το 33% της Hulu, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι η αλλαγή που θέλει να κάνει η Disney σχετίζεται με ένα πιθανό σχέδιο να εξαγοράσει αυτό το ποσοστό από την εταιρεία πολυμέσων. Ωστόσο, ο Iger δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια της Disney. Το μόνο που είπε είναι ότι η Disney βρίσκεται σε “εποικοδομητικές” συνομιλίες με την Comcast, όσον αφορά το μέλλον της συνδρομητικής streaming υπηρεσίας Hulu.

Δείτε επίσης: Disney+: Χιλιάδες χρήστες θα βρεθούν εκτός τον επόμενο μήνα

Εκτός από την ανακοίνωση της συνδυαστικής εφαρμογής Disney+ και Hulu, ο Iger αποκάλυψε επίσης ότι η Disney+ θα λάβει άλλη μια αύξηση στην τιμή των συνδρομητικών πακέτων. Η προηγούμενη αύξηση (3 $) έγινε το Δεκέμβριο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος δεν είπε πότε η εταιρεία θα προχωρήσει στην αύξηση των τιμών, αλλά όταν το κάνει, τα ad-free και ad-supported tiers θα κοστίζουν περισσότερο από $11 και $8, αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Οι ταινίες του Spider-Man έρχονται επιτέλους στο Disney Plus

Λίγα λόγια για τη Disney+

Το Disney+ είναι μια αμερικανική συνδρομητική υπηρεσία streaming on-demand, η οποία ανήκει στη The Walt Disney Company. Η υπηρεσία διανέμει κυρίως ταινίες και τηλεοπτικές σειρές παραγωγής της The Walt Disney Studios και Walt Disney Television, με αποκλειστικούς κόμβους περιεχομένου για τα brands Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic, καθώς και Star σε ορισμένες περιοχές. Επίσης, στην υπηρεσία μπορεί κανείς να βρει πρωτότυπες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Δείτε επίσης: Disney: Κλείνει το τμήμα metaverse της εταιρείας;

Disney+ και Hulu: Έρχεται κοινή εφαρμογή με περιεχόμενο και από τις δύο υπηρεσίες

Λίγα λόγια για τη Hulu

Η Hulu είναι μια αμερικανική συνδρομητική υπηρεσία streaming που ανήκει κατά πλειοψηφία στην The Walt Disney Company, με το NBCUniversal της Comcast να κατέχει μειοψηφικό μερίδιο. Κυκλοφόρησε στις 29 Οκτωβρίου 2007 και προσφέρει μια βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών σειρών από στούντιο όπως τα 20th Century Studios, Searchlight Pictures, Disney Television Studios, ABC, Freeform και FX Networks μεταξύ άλλων, καθώς και πρωτότυπα προγράμματα Hulu.

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS