ΑρχικήUpdatesComcast: Τέλος η δωρεάν πρόσβαση στο Peacock για συνδρομητές Xfinity

Comcast: Τέλος η δωρεάν πρόσβαση στο Peacock για συνδρομητές Xfinity

Comcast Peacock

Δυστυχώς, οι συνδρομητές της Comcast πρόκειται να χάσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα: τη δωρεάν πρόσβαση στο Peacock streaming. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2020, η ad-supported έκδοση του Peacock Premium επέτρεπε στους πελάτες Xfinity TV και broadband να το αξιοποιούν χωρίς κόστος. Ωστόσο, σύμφωνα με το Variety, αυτό σύντομα θα αλλάξει.

Δείτε επίσης: Ο γνωστός streamer Asmongold σοκαρίστηκε από τον AI κλώνο του

Η Comcast αρχίζει να ειδοποιεί τους πελάτες ότι από τις 26 Ιουνίου το Peacock Premium δεν θα περιλαμβάνεται πλέον ως μέρος της υπάρχουσας υπηρεσίας Xfinity και ότι θα μπορούν να αγοράσουν μια συνδρομή ως πρόσθετο σε μειωμένη τιμή. Από τις 3 Απριλίου, οι νέοι πελάτες του Xfinity θα μπορούν να λάβουν δωρεάν το Peacock Premium για έξι μήνες, μετά τους οποίους θα μπορούν επίσης να εγγραφούν με έκπτωση.

Η είδηση ​​κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Reddit μέσω screenshots που ανέφεραν περισσότερες λεπτομέρειες. “Στους πελάτες θα παρουσιαστούν λεπτομέρειες προσφοράς με έκπτωση μέσα στην εφαρμογή Peacock“, αναφέρει ένα εσωτερικό μήνυμα. “Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες προσφοράς και περισσότερες πληροφορίες“. Η NBCU δεν έχει ακόμη ορίσει τη μειωμένη τιμή στην οποία θα μπορούν να αγοράσουν οι πελάτες το Peacock Premium.

Δείτε επίσης: Τα co-hosted livestreams του YouTube φτάνουν σε Android και iOS

Xfinity

Πριν μερικές εβδομάδες, η Peacock σταμάτησε να προσφέρει τη δωρεάν αυτόνομη υπηρεσία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις σε νέους χρήστες. Η εταιρεία είπε τότε ότι αυτή η αλλαγή έγινε γιατί πιστεύει ότι τα tiers επί πληρωμή της Peacock είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κάποιος την υπηρεσία. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η κίνηση έγινε επειδή Peacock δεν έχει ακόμη πραγματοποιήσει κέρδη για τη NBCU/Comcast, παρά το γεγονός ότι μετρούσε 20 εκατομμύρια συνδρομητές το 2022 (9 εκατομμύρια παραπάνω σε σχέση με το προηγούμενο έτος).

Η εταιρεία σχεδίαζε από την αρχή να καταργήσει σταδιακά τη δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Peacock για τους χρήστες Comcast, δήλωσε εκπρόσωπος στο Variety.

Δείτε επίσης: SAG Awards: Το Netflix αποκτά τα live streaming δικαιώματα

Σύμφωνα με τη NBCU, ο όγκος του περιεχομένου στο Peacock Premium θα συνεχίσει να αυξάνεται το 2023, φτάνοντας τελικά σχεδόν τις 100.000 ώρες προγραμματισμού σε πρωτότυπες σειρές, τηλεοπτικές εκπομπές με άδεια χρήσης, ταινίες και ζωντανά αθλητικά και ειδήσεις.

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS