ΑρχικήinetTwitter: Οι χρήστες δε μπορούσαν να δημοσιεύσουν λόγω διακοπής

Twitter: Οι χρήστες δε μπορούσαν να δημοσιεύσουν λόγω διακοπής

Την Τετάρτη, το Twitter υπέστη δυσλειτουργίες, καθώς οι χρήστες προσπαθούσαν να δημοσιεύσουν ενημερώσεις και αντ’ αυτού έβλεπαν μηνύματα σφάλματος. Πρόκειται για την πιο σοβαρή διακοπή των υπηρεσιών από τότε που ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk αγόρασε την πλατφόρμα τον Οκτώβριο.

Δείτε επίσης: Το Twitter Blue εισάγει tweets 4.000 χαρακτήρων

Twitter

Για ένα χρονικό διάστημα, πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν ένα μήνυμα σφάλματος που υποδείκνυε ότι είχαν υπερβεί το ημερήσιο όριο για την δημοσίευση Tweets. Δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε αυτή τη διαταραχή ή αν επηρέασε όλους τους χρήστες εξίσου.

Οι χρήστες αποκάλυψαν ότι αν προγραμμάτιζαν το tweet τους να αναρτηθεί αργότερα και όχι αμέσως, είχαν περισσότερες πιθανότητες να το δημοσιεύσουν επιτυχώς. Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, η κύρια υπηρεσία δημοσιεύσεων του Twitter είχε αποκατασταθεί, αν και αρκετές άλλες υπηρεσίες, όπως τα άμεσα μηνύματα, εξακολουθούσαν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Αφού αντιμετώπισε απρόβλεπτες δυσλειτουργίες που διήρκεσαν περισσότερο από μία ώρα, η εταιρεία χρησιμοποίησε επαληθευμένους λογαριασμούς για να ειδοποιήσει τους πελάτες ότι γνώριζε για το πρόβλημα και εργαζόταν σθεναρά για την επίλυσή του.

Δείτε ακόμα: Twitter: Μόλις το 0,2% των χρηστών του πληρώνουν συνδρομή
διακοπή

“Έχετε προσπαθήσει ποτέ να κάνετε retweet την ανάρτηση κάποιου, μόνο για να λάβετε ένα απογοητευτικό μήνυμα σφάλματος που λέει “Συγγνώμη! Έχετε υπερβεί το όριο του Tweet σας. Δοκιμάστε ξανά το Retweet αύριο. Αν ναι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε- απλά περιμένετε μέχρι την επόμενη μέρα και δοκιμάστε ξανά!

Παρόλο που ο ιστότοπος του Twitter ορίζει ως μέγιστο ημερήσιο όριο τις 2.400 αναρτήσεις την ημέρα, είναι ασυνήθιστο φαινόμενο οι χρήστες να το ξεπερνούν.

Παρά τις πρώιμες προβλέψεις ότι η υποδομή του Twitter θα μπορούσε να παραπαίει μετά την εξαγορά του από τον Elon Musk και την επακόλουθη μείωση του προσωπικού, οι προβλέψεις αυτές δεν έχουν γίνει πραγματικότητα μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης: Χάκαραν το Twitter account του Nate Fick

Ο ιστότοπος Downdetector, ο οποίος επικεντρώνεται στην παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις διακοπές των διαδικτυακών υπηρεσιών, παρουσίασε μια δραστική αύξηση των γκρίνια στο Twitter από τις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Το βράδυ της Τετάρτης, πολλοί χρήστες δεν ήταν σε θέση να στείλουν tweets από οποιονδήποτε λογαριασμό λόγω μιας υποτιθέμενης προειδοποίησης για το όριο tweet.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS