ΑρχικήgamingPikmin 4: Έρχεται στο Switch στις 21 Ιουλίου

Pikmin 4: Έρχεται στο Switch στις 21 Ιουλίου

Μετά από πολλά χρόνια δημιουργίας και βελτίωσης, το πολυαναμενόμενο Pikmin 4 θα φτάσει επιτέλους στο Nintendo Switch στις 21 Ιουλίου 2023! Κατά τη διάρκεια της σημερινής Direct παρουσίασης, η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ gameplay που αναδεικνύει τις αξιολάτρευτες παγωμένες ικανότητες των αγαπημένων μας μικρών φυτόφιλων και του σκύλου-συντρόφου τους που βοηθάει στα κοσμικά τους ταξίδια.

Δείτε επίσης: Amazon Luna: Θα αφαιρεθούν πάνω από 50 τίτλοι παιχνιδιών

Pikmin 4

Δείτε επίσης: Nintendo Switch: Ξεπέρασε σε πωλήσεις το Ps4

Προφανώς, τα παιχνίδια Pikmin χρειάζονται πολύ χρόνο για να αναπτυχθούν, εντάξει; Ο επικεφαλής της Nintendo, Shigeru Miyamoto, δήλωσε το 2015 ότι το Pikmin 4 ήταν “πολύ κοντά στην ολοκλήρωση”, αλλά αυτό σαφώς δεν συνέβη. Έχουν περάσει τώρα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Pikmin 3, το οποίο βρισκόταν υπό ανάπτυξη για οκτώ χρόνια. Φυσικά, κατέληξε να είναι μια απολύτως υπέροχη εμπειρία στο Wii U.

Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Προβλήματα στο PC Performance

Μετά από επτά χρόνια χωρίς βιντεοπαιχνίδια Pikmin, οι οπαδοί μπορούν να χαρούν γνωρίζοντας ότι η αναμονή επιτέλους τελείωσε! Πέρυσι, το 2020, η Nintendo ανακοίνωσε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Pikmin για το Switch και προϊδέασε για την κυκλοφορία του κατά τη διάρκεια του τελευταίου Nintendo Direct. Αυτή τη φορά λάβαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Ιουλίου.

Η Nintendo δεν δημοσιεύσε πολλές λεπτομέρειες, αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό για αυτό το αγαπημένο franchise. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία του Olimar και της πιστής του ομάδας μικρών Pikmin! Αυτή τη φορά βλέπουμε ένα τριχωτό εξωγήινο πλάσμα που μοιάζει πολύ γλυκούλη για να είναι κακό – μια συναρπαστική προσθήκη στην πλοκή!

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS