ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Νέες ενημερώσεις στο Status - Μάθετε λεπτομέρειες

WhatsApp: Νέες ενημερώσεις στο Status – Μάθετε λεπτομέρειες

Το WhatsApp φέρνει κάποιες νέες ενημερώσεις στο Status, ένα χαρακτηριστικό που κυκλοφόρησε το 2017 ως απάντηση στο Snapchat και στο Instagram Stories. Μία από τις βασικές προσθήκες που έρχονται με τη νέα ενημέρωση, είναι μια λειτουργία που ονομάζεται Voice Status η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ορίσουν φωνητικές σημειώσεις διάρκειας έως και 30 δευτερολέπτων ως status updates. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό το νέο χαρακτηριστικό προσφέρει έναν πιο προσωπικό τρόπο παροχής updates, ιδιαίτερα για τους χρήστες που προτιμούν να μιλούν αντί να πληκτρολογούν ή να δημιουργούν ένα βίντεο.

WhatsApp Status ενημερώσεις

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που έρχεται με τη νέα ενημέρωση του WhatsApp είναι μια δυνατότητα που ονομάζεται Private Audience Selector που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ποιος μπορεί να δει τα status updates τους. Ουσιαστικά, σας επιτρέπει να επιλέγετε το κοινό σας για κάθε status update που κάνετε, παρέχοντας περισσότερο έλεγχο σε σχέση με τις τρέχουσες ρυθμίσεις απορρήτου.

Δείτε επίσης: Η νέα εγγενής εφαρμογή Mac του WhatsApp είναι τώρα σε open beta

Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε emoji, το WhatsApp έχει φροντίσει και για εσάς! Με την εισαγωγή του WhatsApp Status Reactions, παρέχεται “ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να απαντάτε σε status updates από τους φίλους σας ή τις στενές επαφές σας“. Η νέα δυνατότητα σας επιτρέπει να απαντάτε σε οποιοδήποτε status απλά σύροντας προς τα επάνω και πατώντας ένα από τα οκτώ emoji, αντί να χρησιμοποιείτε άλλα μέσα. Σύμφωνα με την ανάρτηση του WhatsApp: “Αυτό ήταν το #1 χαρακτηριστικό που ήθελαν οι χρήστες, μετά την κυκλοφορία του Reactions πέρυσι. Τώρα μπορείτε να απαντήσετε γρήγορα σε οποιαδήποτε κατάσταση, σύροντας προς τα επάνω και πατώντας ένα από τα οκτώ emoji. Φυσικά, μπορείτε ακόμα να απαντήσετε σε μια κατάσταση με κείμενο, φωνητικό μήνυμα, αυτοκόλλητα και άλλα“.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Πώς θα χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “αναζήτηση μηνύματος ανά ημερομηνία” σε iPhone

Επιπλέον, το Status Profile Rings βάζει ένα ring γύρω από το WhatsApp προφίλ σας όταν μοιράζεστε ένα status update και είναι ορατό σε chat lists, group participant lists και στοιχεία επικοινωνίας. Τέλος, θα υπάρχει τώρα και μια προεπισκόπηση ενός συνδέσμου όταν τον δημοσιεύετε στο status σας, και έτσι οι επαφές σας θα έχουν μια καλύτερη ιδέα για το τι είναι πριν κάνουν κλικ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες από τις νέες δυνατότητες είχαν ανακοινωθεί στο παρελθόν, αλλά τώρα επισημαίνονται ως WhatsApp Status updates, σύμφωνα με το WaBetaInfo. Οι νέες δυνατότητες κυκλοφορούν σε χρήστες παγκοσμίως και θα είναι διαθέσιμες σε όλους “τις επόμενες εβδομάδες”.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Πώς να διαγράψετε μια επαφή

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων εκεί έξω. Χρησιμοποιείται από πάνω από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και η βάση χρηστών του συνεχίζει να αυξάνεται. Με μια τόσο μεγάλη βάση χρηστών, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το WhatsApp κυκλοφορεί τακτικά ενημερώσεις για να κρατήσει τους χρήστες ικανοποιημένους με την εφαρμογή.

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS