ΑρχικήUpdatesΗ νέα εγγενής εφαρμογή Mac του WhatsApp είναι τώρα σε open beta

Η νέα εγγενής εφαρμογή Mac του WhatsApp είναι τώρα σε open beta

Η νέα εφαρμογή macOS (Mac) του WhatsApp είναι πλέον ευρέως διαθέσιμη για λήψη, αναφέρει το WABetaInfo, και μπορείτε να την πάρετε από τον επίσημο ιστότοπο WhatsApp.

Δείτε επίσης: Μάθετε πώς να μεταφράζετε γρήγορα τα μηνύματα στο WhatsApp

Το WhatsApp αρχίζει να κυκλοφορεί emoji reactions στην Android beta

Δείτε επίσης: WhatsApp: Πρόστιμο €5.5 εκατομμυρίων για παραβίαση του GDPR

Το WhatsApp κυκλοφόρησε την εγγενή εφαρμογή macOS συμβατή με το Apple Silicon σε δημόσια έκδοση beta. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν Mac με το τσιπ της Apple με macOS 11 Big Sur ή νεότερη έκδοση θα μπορούν να κάνουν λήψη της δοκιμαστικής έκδοσης. Επιπλέον, τα άτομα με υπολογιστές Intel Mac που μπορούν να εκτελούν εφαρμογές που έχουν κατασκευαστεί με Mac Catalyst θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν αυτήν την εγγενή εφαρμογή.

Τον περασμένο Ιούλιο, όπως ανέφερε το WABetaInfo, η εφαρμογή κυκλοφόρησε για περιορισμένη δοκιμαστική κυκλοφορία στον ιστότοπο δοκιμών TestFlight της Apple. Δυστυχώς, αυτό είχε ως συνέπεια να μπορέσουν μόνο λίγοι άνθρωποι να γνωρίσουν την εφαρμογή.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Για ποιους λόγους μπορεί να αποκλειστείτε από το app;

Μέχρι τώρα, οι χρήστες Mac έπρεπε να βασίζονται είτε στη διαδικτυακή έκδοση του WhatsApp είτε στο δύσχρηστο και περιορισμένο web-based client του. Και οι δύο προσέφεραν υποδεέστερες επιδόσεις που τους εμπόδιζαν να βιώσουν τις πλήρεις λειτουργίες και δυνατότητες.

Καθώς ο νέος native client βρίσκεται ακόμη σε φάση beta, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα. Εάν συναντήσετε δυσλειτουργίες ή σφάλματα, μην διστάσετε να τα αναφέρετε, κάνοντας απλώς κλικ στο εικονίδιο σφάλματος που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας.

Το 2016, το WhatsApp παρουσίασε τις πρώτες εφαρμογές του για desktop αλλά με την αλλαγή στον μεταβαλλόμενο επεξεργαστή της Apple το 2020, ο εγγενής client ήταν το κομμάτι που έλειπε. Το 2021, το WhatsApp άρχισε να δοκιμάζει τη σύνδεση πολλών συσκευών σε έναν λογαριασμό, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να λαμβάνουν μηνύματα ακόμα κι αν το τηλέφωνό τους δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS