ΑρχικήinetNetflix: Πώς διασφαλίζει ότι οι χρήστες δε μοιράζονται τους κωδικούς

Netflix: Πώς διασφαλίζει ότι οι χρήστες δε μοιράζονται τους κωδικούς

Πέρυσι, το Netflix εγκαινίασε μια νέα λειτουργία που θα δυσκόλευε τους κατόχους λογαριασμών να μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασής τους με οποιονδήποτε άλλο. Σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά της, η εταιρεία ξεκίνησε μια δοκιμή σε επιλεγμένες χώρες όπου οι χρήστες δεν μπορούσαν πλέον να μοιράζονται τους λογαριασμούς τους στο Νetflix. Επί του παρόντος, το Netflix έχει διευκρινίσει πώς θα εμποδίσει τους χρήστες να μοιράζονται τους κωδικούς των λογαριασμών τους.

Δείτε επίσης: Στο Netflix έρχονται τα live shows: Ετοιμαστείτε!

Netflix

Το Netflix παρουσίασε μια νέα ενότητα FAQ στον ιστότοπό του που το ξεκαθαρίζει: Αν διαμένετε σε άλλο σπίτι, θα χρειαστείτε δικό σας λογαριασμό αν θέλετε να κάνετε streaming στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι συσκευές που εντοπίζονται σε διαφορετικές περιοχές μπορεί να εμποδίζονται από τη ροή του Netflix.

Αν ακόμα αναρωτιέστε πώς το Netflix θα περιορίσει την κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης λογαριασμού, εδώ είναι η απάντηση. Η πλατφόρμα θα διαπιστώσει εάν μια συσκευή έχει συνδεθεί στο λογαριασμό που συνδέεται με την κύρια τοποθεσία σας, χρησιμοποιώντας δεδομένα όπως η διεύθυνση IP, τα αναγνωριστικά συσκευής και η δραστηριότητα του λογαριασμού.

Δείτε ακόμα: Netflix: Μπορεί να σας χρεώνει επιπλέον χρήματα κάθε μήνα

Εάν μια νέα συσκευή προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση σε έναν λογαριασμό εκτός της συνήθους τοποθεσίας της, το Netflix θα εκδώσει έναν προσωρινό κωδικό ελέγχου ταυτότητας που θα επιτρέπει τη σύνδεση για επτά ημέρες. Έτσι η εταιρεία εγγυάται ότι οι ταξιδιώτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Νetflix ανεξάρτητα από την τρέχουσα τοποθεσία τους. Για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε απρόσκοπτα τις αγαπημένες σας σειρές στο Netflix, φροντίστε να συνδέεστε σε Wi-Fi από την κύρια τοποθεσία σας τουλάχιστον μία φορά κάθε μήνα.

κωδικούς

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να προβάλλουν περιεχόμενο Netflix ταυτόχρονα με έναν λογαριασμό θα παραμείνει αμετάβλητος.

Προκειμένου να καταπολεμήσει την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης λογαριασμού, το Netflix παρουσίασε πρόσφατα το “Profile Transfer“, μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν με ασφάλεια τις πληροφορίες του προφίλ τους. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η λειτουργία αυτή διευκολύνει τους χρήστες να αλλάζουν το προφίλ τους στο Νetflix από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο. Για να το θέσουμε αλλιώς, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό Netflix και να μεταφέρουν σε αυτόν όλα τα στοιχεία του προφίλ τους, τις προσωπικές συστάσεις και τις προτιμήσεις τους.

Δείτε επίσης: Netflix: Πώς να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους;

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το Netflix είναι τόσο δημοφιλές είναι η τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου του. Η υπηρεσία διαθέτει μια εντυπωσιακή επιλογή τόσο πρωτότυπων εκπομπών και ταινιών όσο και αδειοδοτημένου περιεχομένου από μεγάλα στούντιο σε όλο τον κόσμο. Αυτό εξασφαλίζει ότι υπάρχει κάτι για όλους στο Netflix, ανεξάρτητα από τα γούστα ή τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, πολλές πρωτότυπες σειρές είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στο Netflix και δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού – γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό για τους δυνητικούς συνδρομητές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS