ΑρχικήHow ToWhatsApp: Πώς θα χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "αναζήτηση μηνύματος ανά ημερομηνία" σε iPhone

WhatsApp: Πώς θα χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “αναζήτηση μηνύματος ανά ημερομηνία” σε iPhone

Το WhatsApp, η πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων που ανήκει στη Meta, δημιουργεί συνεχώς διάφορα νέα χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν δραστικά την εμπειρία του χρήστη. Πρόσφατα, η πλατφόρμα παρουσίασε ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών αποκλειστικά για τους δοκιμαστές beta για Android και iOS, όπως φωνητικές ενημερώσεις κατάστασης, εύκολη πρόσβαση σε συντομεύσεις αποκλεισμού, συντομεύσεις επαφών σε ομάδες και άλλα. Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών, η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων έθεσε σε λειτουργία τη λειτουργία “αναζήτηση μηνυμάτων ανά ημερομηνία” για τους δοκιμαστές beta του iOS.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Πώς να συνδεθείτε μέσω proxy server
WhatsApp

Η λειτουργία “Αναζήτηση μηνύματος ανά ημερομηνία” διευκολύνει τους χρήστες να εντοπίζουν μηνύματα από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με ευκολία. Οι χρήστες του WhatsApp μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα λειτουργία, κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση beta —iOS 22.24.0.77— και αποκτώντας πρόσβαση σε αυτήν μέσω των συνομιλιών και των ομάδων στην εφαρμογή τους! Η νεότερη λειτουργία διευκολύνει τον εντοπισμό ενός μηνύματος που έχει σταλεί ή ληφθεί σε οποιαδήποτε ημερομηνία, παρέχοντας στον χρήστη ένα αποτελεσματικό φίλτρο. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, εάν χρησιμοποιήσουν το εικονίδιο ημερολογίου που εμφανίζεται στο πλαίσιο συνομιλίας. Αυτό υποδηλώνει ότι ο λογαριασμός τους στο WhatsApp διαθέτει ήδη αυτή τη λειτουργία.

Δείτε ακόμα: Η νέα εγγενής εφαρμογή Mac του WhatsApp είναι τώρα σε open beta

λειτουργία

Αν θέλετε να μάθετε πώς θα χρησιμοποιήσετε τη τελευταία λειτουργία “αναζήτηση μηνύματος με βάση την ημερομηνία” στο WhatsApp για iOS, δείτε τον απλό οδηγό παρακάτω:

  1. Αποκτήστε τη νεότερη έκδοση του WhatsApp στο iPhone σας από το Apple App Store ή ενημερώστε την ήδη υπάρχουσα έκδοση.
  2. Ανοίξτε το WhatsApp στη συσκευή σας.
  3. Για να αναζητήσετε ένα μήνυμα από μια συγκεκριμένη ημερομηνία, πλοηγηθείτε στο παράθυρο συνομιλίας που το περιέχει.
  4. Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου με το οποίο ανταλλάξατε το μήνυμα.
  5. Πατήστε το κουμπί αναζήτησης που βρίσκεται κάτω από την εικόνα του.
  6. Πατήστε το εικονίδιο ημερολογίου που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής αναζήτησης!
  7. Επιλέξτε τον μήνα και το έτος που θέλετε να ανατρέξετε στο παρελθόν.
  8. Όταν επιλέξετε την επιλογή Μετάβαση στην ημερομηνία, το WhatsApp θα σας μεταφέρει απευθείας στα μηνύματα που στάλθηκαν στη συγκεκριμένη ημέρα.
Δείτε επίσης: WhatsApp: Για ποιους λόγους μπορεί να αποκλειστείτε από το app;

Με το WhatsApp, οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε μηνύματα από μια συγκεκριμένη ημερομηνία μιας συνομιλίας ή να μεταβούν στην αρχή της συνομιλίας τους. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουν όλοι να δουν τη νέα λειτουργία εικονιδίων ημερολογίου, καθώς προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για τους δοκιμαστές beta του WhatsApp iOS που επιλέχθηκαν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS