ΑρχικήinetΤο Instagram δοκιμάζει να μετατρέπει όλες τις βίντεο αναρτήσεις σε Reels

Το Instagram δοκιμάζει να μετατρέπει όλες τις βίντεο αναρτήσεις σε Reels

Φαίνεται ότι η Meta κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να προωθήσει τα Reels. Ο σύμβουλος μέσων κοινωνικής δικτύωσης Matt Navarra δημοσίευσε ένα screenshot στο Twitter που δείχνει μια ειδοποίηση για μια πειραματική λειτουργία Instagram που λέει ότι όλες οι αναρτήσεις βίντεο θα κοινοποιούνται ως Reels στην εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Το Instagram δοκιμάζει νέα εργαλεία επαλήθευσης ηλικίας

reels

Εάν ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος, αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να ανακαλύψει το βίντεό σας και να χρησιμοποιήσει τον αρχικό σας ήχο για να δημιουργήσει το δικό του Reel. Μόνο οι φίλοι θα βλέπουν το βίντεό σας εάν το προφίλ σας είναι ιδιωτικό, αλλά άλλοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα remix με το Reel σας και να το κατεβάσουν ως μέρος του remix τους. Ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί το Reel σας για remix είναι να απενεργοποιήσετε την επιλογή στα Settings ή να την απενεργοποιήσετε για κάθε βίντεο που δημοσιεύετε.

Δείτε επίσης: Το Instagram δοκιμάζει μια λειτουργία full-screen για το feed

Όπως σημειώνει το TechCrunch, αυτή η κίνηση δεν αποτελεί έκπληξη όταν τα βίντεο τύπου TikTok έχουν γίνει γρήγορα δημοφιλής μορφή τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook. Όταν αποκάλυψε την τέταρτη τριμηνιαία έκθεση κερδών της εταιρείας για το 2021, ο Mark Zuckerberg είπε ότι το Reels είναι πλέον η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μορφή περιεχομένου της Meta. Ο Chief Product Officer της Meta, Chris Cox, χαρακτήρισε το Reels ένα «φωτεινό σημείο» για την εταιρεία, επίσης, σε ένα πρόσφατο σημείωμα που μοιράστηκε με τους υπαλλήλους, προειδοποιώντας τους για «σοβαρούς καιρούς» που έρχονται λόγω της επιβράδυνσης της ανάπτυξης. Είπε επίσης ότι ένα από τα project στα οποία η Meta σκοπεύει να επικεντρωθεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2022 είναι η δημιουργία εσόδων από τους Reels όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

reels

Δείτε επίσης: Instagram: Διόρθωσε το σφάλμα με τα επαναλαμβανόμενα Stories

Προφανώς, ο χρόνος που δαπανάται για την προβολή των βίντεο σύντομης μορφής έχει υπερδιπλασιαστεί από πέρυσι, με το 80% αυτής της αύξησης να προέρχεται από το Facebook. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία θα φτάσει στο σημείο να επανασχεδιάσει τις αρχικές σελίδες του Instagram και του Facebook για να ενσωματώσει καλύτερα τα σύντομα βίντεο. Η μετατροπή όλων των αναρτήσεων βίντεο σε Reels θα έδινε στην εταιρεία περισσότερο περιεχόμενο για κυκλοφορία, το οποίο με τη σειρά του θα μεταφραζόταν σε περισσότερο χρόνο προβολής βίντεο στην πλατφόρμα και μεγαλύτερα πιθανά κέρδη από διαφημίσεις. Βέβαια να σημειωθεί ότι δεν φτάνουν όλα τα πειραματικά χαρακτηριστικά του Instagram σε ευρεία κυκλοφορία και μένει να δούμε αν θα επιβιώσει από τη φάση της δοκιμής.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS