ΑρχικήUpdatesΤο Netflix κάνει πιο περίπλοκο το σύστημα αξιολόγησης ταινιών/εκπομπών

Το Netflix κάνει πιο περίπλοκο το σύστημα αξιολόγησης ταινιών/εκπομπών

Το Netflix κάνει πιο περίπλοκο το σύστημα αξιολόγησης ταινιών/εκπομπών προσθέτοντας την επιλογή του “Two Thumbs Up“.

Έχουν περάσει λίγο περισσότερα από πέντε χρόνια από τότε που το Netflix αντικατέστησε το κλασικό σύστημα αξιολόγησης πέντε αστέρων με κάτι λίγο πιο βελτιωμένο. Τα εικονίδια thumbs-up και thumbs-down έχουν γίνει τυπικά στην εφαρμογή, μια επιλογή ρουτίνας για όποιον δοκιμάζει το περιεχόμενο της υπηρεσίας. Φυσικά, μόνο και μόνο επειδή σας άρεσε το The Power of the Dog δεν σημαίνει ότι το αγαπήσατε, γι’ αυτό το Netflix εισάγει μια ολοκαίνουργια επιλογή αξιολογήσεων για τα απόλυτα αγαπημένα σας.

Netflix σύστημα αξιολόγησης

Το Two Thumbs Up είναι ο νέος τρόπος της εταιρείας να επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τις αγαπημένες τους ταινίες και εκπομπές, ξεχωρίζοντάς τες από τις υπόλοιπες που τους άρεσαν. Το Netflix λέει ότι η νέα του επιλογή αξιολογήσεων θα διευκολύνει τους θεατές να βελτιώσουν τις προτιμήσεις τους, με αποτέλεσμα ισχυρότερες, πιο ακριβείς συστάσεις. Με αυτή τη νέα επιλογή, μπορείτε επιτέλους να τα χωρίσετε σε νέες κατηγορίες.

Netflix σύστημα αξιολόγησης

Φυσικά, για όποιον θυμάται το σύστημα αξιολόγησης των πέντε αστέρων, αυτή η αλλαγή μπορεί να φαίνεται λίγο ανόητη. Ουσιαστικά τώρα δημιουργεί ένα σύστημα «τριών αστέρων».
Η νέα λειτουργία μπορεί να επηρεάσει και το badge “Most Liked” που διαθέτουν ορισμένες εκπομπές.

Το Two Thumbs Up έρχεται στην υπηρεσία σε smart TV, Android, iOS και στο διαδίκτυο από σήμερα. Το έχουμε ήδη εντοπίσει διαθέσιμο μέσω του Chrome, οπότε αξίζει να ελέγξετε αν έχει εμφανιστεί στον λογαριασμό σας. Αυτή η αλλαγή είναι η τελευταία προσπάθεια του Netflix να αλληλεπιδράσει περαιτέρω με τους χρήστες.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS