ΑρχικήinetDisney+: Χιλιάδες χρήστες θα βρεθούν εκτός τον επόμενο μήνα

Disney+: Χιλιάδες χρήστες θα βρεθούν εκτός τον επόμενο μήνα

Οι χρήστες του DISNEY+ έχουν ενημερωθεί ότι ένας δημοφιλής αποκωδικοποιητής σκοπεύει να διακόψει τη σύνδεσή του με την υπηρεσία τον επόμενο μήνα, οπότε ενδέχεται να χάσουν την πρόσβασή τους σε αυτήν.

Δείτε επίσης: Οι ταινίες του Spider-Man έρχονται επιτέλους στο Disney Plus

Disney+

Οποιοσδήποτε έχει μια παλαιότερη συσκευή ροής NOW TV δε θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί την εφαρμογή μετά τις 30 Μαΐου.

Το 2021, η Sky που είναι η ιδιοκτήτρια της NOW σταμάτησε να πωλεί τα κουτιά και τα τηλεοπτικά στικ, όμως οι περισσότερες υπηρεσίες συνεχίζουν να λειτουργούν. Η κίνηση προφανώς οφείλεται στο Roku, ο οποίος κατασκευάζει το κιτ.

Μια ειδοποίηση για τα επηρεαζόμενα σύνολα δηλώνει ότι το Disney+ θα διακοπεί στο μοντέλο Roku μετά την 30η Μαΐου 2023 και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο.

Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Disney+, μαζί με όλες τις νεότερες δυνατότητες και λειτουργίες της, αναβαθμίστε τη συσκευή σας σε νεότερο μοντέλο.

Σύμφωνα με την Cord Busters, εξακολουθεί να υπάρχει σύγχυση σχετικά με τα μοντέλα που επηρεάζονται. Το NOW Smart Stick είναι ασφαλές.

χρήστες

Δείτε ακόμα: Disney Speedstorm: Ο Steamboat Mickey έρχεται στην 2η σεζόν

Αλλά το αρχικό NOW TV Smart Box 4K αναμένεται να χάσει την υποστήριξη. Η τύχη του NOW TV 2016 Box (4200SK) και του NOW TV (4500SK) Black Box είναι ασαφής προς το παρόν. Αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να μάθετε εάν εμφανίζεται το προειδοποιητικό μήνυμα όταν φορτώσετε την εφαρμογή Disney+ στη συσκευή σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες οικονομικές επιλογές αντικατάστασης διαθέσιμες, εάν τις χρειάζεστε.

Όσοι έχουν έξυπνη τηλεόραση, θα πρέπει να ελέγξουν εάν η εφαρμογή Disney+ είναι διαθέσιμη για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν χωρίς επιπλέον κόστος. Αν δεν έχετε το Disney+ ή το NOW, μπορείτε να αγοράσετε ένα Fire TV Stick Lite από το Amazon. Αυτό το προϊόν διαθέτει εφαρμογές για τις δύο υπηρεσίες.

Δείτε επίσης: Disney Dreamlight Valley: Νέο patch note. Τι φέρνει;

Η Disney+ είναι η streaming πλατφόρμα που άλλαξε το τοπίο της ψυχαγωγίας και προσφέρει ένα μοναδικό επίπεδο ψυχαγωγίας που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη πλατφόρμα. Με ποιότητα ήχου και εικόνας σε ανταγωνιστική τιμή, ο χρόνος που θα περάσετε στο Disney+ θα είναι μια μαγευτική εμπειρία, που θα σας ανανεώσει το πάθος σας για την έβδομη τέχνη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS