ΑρχικήgamingDisney Speedstorm: Ο Steamboat Mickey έρχεται στην 2η σεζόν

Disney Speedstorm: Ο Steamboat Mickey έρχεται στην 2η σεζόν

Disney Speedstorm

Το Disney Dreamlight Valley είχε ήδη ένα Star Path γεμάτο με Steamboat Willie περιεχόμενο για την 100η επέτειο, οπότε δεν είναι και τόσο μεγάλη έκπληξη να δούμε το θρυλικό κινούμενο σχέδιο του 1928 να εκπροσωπείται στο νέο kart παιχνίδι της Gameloft, Disney Speedstorm. Ο Steamboat Mickey, που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, θα βρεθεί στην πίστα εκκίνησης, με μονόχρωμη εμφάνιση και στολή σε στιλ ναύτη.

Δείτε επίσης: Disney Dreamlight Valley: Νέο patch note. Τι φέρνει;

Ο χαρακτήρας θα είναι μέρος της δεύτερης σεζόν της Early Access έκδοσης, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μετά της 5 Ιουνίου, δηλαδή σε λιγότερο από δύο μήνες. Πιθανώς ο νέος racer θα συνοδεύεται από άλλο θεματικό περιεχόμενο, καθώς η τρέχουσα σεζόν Monsters Inc περιλαμβάνει μια πίστα εμπνευσμένη από το franchise της Pixar και τέσσερις χαρακτήρες από τη σειρά.

Ο νέος δρομέας, ανακοινώθηκε από το επίσημο fan club της Disney D23, το οποίο ανέβασε στο Twitter ένα σχέδιο του ασπρόμαυρου χαρακτήρα.

Άλλοι χαρακτήρες που έχουν ήδη συμπεριληφθεί στο Disney Speedstorm, περιλαμβάνουν τους Mickey, Donald Duck, Goofy, Ηρακλή, το Τέρας και τον Jack Sparrow, καθώς και πιο άγνωστους χαρακτήρες όπως ο Figment – ένας μωβ δράκος που είναι μία από τις μασκότ του θεματικού πάρκου Epcot στο Walt Disney World.

Πρόταση: Microsoft Xbox: Η εξέλιξη της δημοφιλούς κονσόλας video game

Οι προγραμματιστές της Gameloft έχουν υποσχεθεί πως θα προσθέτουν περισσότερους χαρακτήρες και περισσότερες πίστες με κάθε σεζόν, αρά το μόνο σίγουρο είναι πως αργά ή γρήγορα θα μάθουμε ποιοι ακόμα χαρακτήρες θα συνοδεύσουν τον Steamboat Mickey και την ομάδα του Disney Speedstorm.

Αν ανυπομονείτε να δοκιμάσετε το Disney Speedstorm, τότε αξίζει να σημειωθεί ότι μια δίωρη δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη για τα μέλη PS Plus Premium για να το κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε αυτή τη στιγμή. Επιπλέον με την αγορά κάποιου Founder Pack – για την ώρα, αφού τελικά θα είναι δωρεάν – μπορείτε εξίσου να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι για περισσότερη διασκέδαση.

Το Disney Speedstorm είναι διαθέσιμο τώρα σε early access σε PS5, Xbox Series X/S, Switch, PS4, Xbox One και PC.

Διαβάστε επίσης: Five Nights At Freddy’s: Security Breach κυκλοφόρησε στο Switch

πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS