ΑρχικήgamingFive Nights At Freddy's: Security Breach κυκλοφόρησε στο Switch

Five Nights At Freddy’s: Security Breach κυκλοφόρησε στο Switch

Five Nights At Freddy's

Τον προηγούμενο μήνα, το Five Nights At Freddy’s: Security Breach ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch. Τώρα, σε μια νέα ενημέρωση κατά τη διάρκεια του τελευταίου Indie World Showcase, το “family-friendly horror” παιχνίδι κυκλοφόρησε στο eShop.

Δείτε επίσης: Pokémon Stadium: Έρχεται στο N64 service του Switch

Ο τίτλος αρχικά έκανε το ντεμπούτο του το 2021 και δίνει τον έλεγχο ενός μικρού αγοριού με όνομα Gregory, το οποίο είναι παγιδευμένο όλη τη νύχτα στο Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex. Θα ζητήσετε τη βοήθεια του ίδιου του Freddy Fazbear καθώς θα προσπαθείτε να επιβιώσετε από το «σχεδόν ασταμάτητο κυνήγι» των επανασχεδιασμένων χαρακτήρων του Five Nights at Freddy’s καθώς και νέων απειλών.

Το παιχνίδι είναι στα $39.99 και θέλει περίπου 8,5 GB διαθέσιμο χώρο. Μερικά λόγια από το site της Nintendo:

Πρόταση: Toxic Crusaders: Έρχεται στο Switch

ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ – Μόλις αρχίσουν τα νυχτερινά πρωτόκολλα, τα animatronics στο Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex θα καταδιώκουν αμείλικτα όλους τους εισβολείς. Η Glamrock Chica, η Roxanne Wolf, ο Montgomery Gator και ο φύλακας ασφαλείας του Pizzaplex, η Vanessa, θα γυρίσουν κάθε Cotton Candy Pizza Stand αν χρειαστεί – δεν είναι σοφό να μείνετε σε ένα μέρος για πολύ καιρό.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ – Αποκτήστε πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου για να επιθεωρήσετε το περιβάλλον και να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας μέσα από τον κίνδυνο. Αποπροσανατολίστε τους εχθρούς ρίχνοντας δοχεία μπογιάς και παιχνίδια – απλά ξεγλιστρήστε πριν οι εχθροί βρουν τη θέση σας. Πηγαίνετε σε κρυψώνες και αφήστε τον κίνδυνο να περάσει ή προσπαθήστε να ξεφύγετε από τους κυνηγούς σας. Παίξτε με τον τρόπο σας, αλλά να είστε προετοιμασμένοι να προσαρμοστείτε.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ – Το Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex προσφέρει μια ποικιλία από «αξιοθέατα» για να απολαύσουν οι επισκέπτες – Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, τους υπονόμους και … Υπονόμους; Το Pizzaplex είναι τεράστιο και δεν λείπουν καλούδια για να ανακαλύψετε.

Five Nights At Freddy's

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφόρησε το Switch update (έκδοση 16.0.0)

πηγή πληροφοριών:nintendolife.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS