ΑρχικήinetΟι ταινίες του Spider-Man έρχονται επιτέλους στο Disney Plus

Οι ταινίες του Spider-Man έρχονται επιτέλους στο Disney Plus

Χρειάστηκε να περάσουν μερικά χρόνια, αλλά η Disney+ κάνει επιτέλους περισσότερα για να καλύψει το Spider-Man κενό στη σειρά ταινιών της Marvel. Η υπηρεσία streaming θα προσθέσει το πρώτο κύμα ταινιών Spidey στον κατάλογο των ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες: η τριλογία του Sam Raimi και το The Amazing Spider-Man θα είναι διαθέσιμα αύριο (21 Απριλίου), ενώ το Homecoming και το Venom θα φτάσουν στις 12 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Disney: Κλείνει το τμήμα metaverse της εταιρείας;

Spider-Man

Περισσότερες από τις ταινίες και την τηλεοπτική σειρά Spider-Man της Sony Pictures θα έρθουν στις ΗΠΑ αργότερα μέσα στην χρονιά, λέει η Disney. Αν και το The Amazing Spider-Man 2 είναι ήδη διαθέσιμο για παρακολούθηση σε ορισμένες τουλάχιστον χώρες, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε αν θέλετε να παρακολουθήσετε τίτλους όπως το No Way Home ή το Into the Spider-Verse χωρίς να στραφείτε σε άλλες υπηρεσίες (και σε ορισμένες περιπτώσεις, να προβείτε σε αγορά ή ενοικίαση).

Δείτε επίσης: Disney Dreamlight Valley: Νέο patch note. Τι φέρνει;

Το κενό αυτό αποτελεί εδώ και καιρό πρόβλημα για τη Disney, ιδίως μετά το λανσάρισμα του Disney+ το 2019. Η Sony έχει μια αιώνια άδεια κινηματογραφικών ταινιών για τον Spider-Man, αρκεί να κυκλοφορεί έναν νέο τίτλο κάθε 5,75 χρόνια. Η Disney έπρεπε να καταλήξει σε συμφωνία για να δανειστεί τον web-slinger για τις ταινίες Avengers, καθώς η Sony είχε ακόμα τα δικαιώματα για τις σόλο περιπέτειες του χαρακτήρα. Για να δείτε την υπόλοιπη ιστορία του Spider-Man, θα πρέπει να στραφείτε στους ανταγωνιστές της Disney+, όπως το Netflix, το οποίο έχει αποκλειστικά δικαιώματα για τις ταινίες της Sony.

Δείτε επίσης: Disney Speedstorm: Ο Steamboat Mickey έρχεται στην 2η σεζόν

Το 2021, η Disney αντιμετώπισε αυτή την παράλειψη συνάπτοντας συμφωνία για πρόσβαση στις κινηματογραφικές κυκλοφορίες της Sony μέχρι το 2026, καθώς και σε αρχειακούς τίτλους της Marvel, όπως η σειρά Spider-Man. Οι καρποί αυτής της συμφωνίας είναι πλέον ορατοί – το Disney+ δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τους θεατές που θα εγγραφούν σε ανταγωνιστές αποκλειστικά και μόνο για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για υπερήρωες.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS