ΑρχικήinetTwitter: Χρήστες ανάρτησαν ολόκληρες ταινίες στην πλατφόρμα

Twitter: Χρήστες ανάρτησαν ολόκληρες ταινίες στην πλατφόρμα

Το Twitter έχει αρχίσει να ασκεί σκληρή δράση κατά των χρηστών που δημοσιεύουν ολόκληρες ταινίες στην πλατφόρμα, ενώ πολλές από αυτές δεν έχουν ακόμη αφαιρεθεί. Ένα σημάδι ότι η πολιτική του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων δεν εφαρμόζεται.

Δείτε επίσης: Ο Phil Shiller της Apple απενεργοποίησε το account του στο Twitter

Twitter

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε ολόκληρο το The Fast and the Furious: Tokyo Driftin σε κομμάτια των 2 λεπτών, συνολικά πάνω από 50 tweets, τα οποία έγιναν γρήγορα viral. Παρόλο που το Forbes ανέφερε ότι ο λογαριασμός είχε ανασταλεί, τα μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με αυτόν παρέμειναν για αρκετό καιρό μετά. Άλλοι χρήστες έχουν επίσης αναρτήσει την ταινία Hackers του 1995 και την ταινία Avatar του 2009, οι οποίες έχουν πλέον αφαιρεθεί.

Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς ταινίες που έχουν ανέβει και μοιραστεί στο Twitter έχουν ήδη καταργηθεί, αλλά άλλες, όπως το Need for Speed και η ιαπωνική ταινία υπερηρώων Kamen Rider Heisei Generations Forever, εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες. Οι τηλεοπτικές σειρές συμμετέχουν επίσης στη δράση, όπως ένα επεισόδιο του Μπομπ Σφουγγαράκη.

Δείτε ακόμα: Twitter: Ο Musk επιτρέπει στον Trump να γυρίσει-Ο Trump αρνείται

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Twitter, “η εταιρεία θα διερευνήσει αναφορές για πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό περιλαμβάνει τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση εικόνων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα ως φωτογραφίες προφίλ ή επικεφαλίδας, καθώς και tweets που περιέχουν συνδέσμους προς υλικό που φέρεται να παραβιάζει.

ταινίες

Όπως είναι αναμενόμενο, η κοινοποίηση ολόκληρων ταινιών αποτελεί παραβίαση της πολιτικής του Twitter για τα πνευματικά δικαιώματα. Ωστόσο, δεδομένου του σημερινού χάους στην εταιρεία, φαίνεται ότι η πλατφόρμα μόλις και μετά βίας κρατιέται στην επιφάνεια. Αφού ανέλαβε ο Musk, μια από τις ιδέες του ήταν να εισάγει μακροσκελή βίντεο 40+ λεπτών για τους συνδρομητές του Twitter Blue. Ωστόσο, αυτό μπορεί να πρέπει να αναβληθεί προς το παρόν, αν το αυτοματοποιημένο σύστημα επιβολής των πνευματικών δικαιωμάτων του ιστότοπου δεν μπορεί να διορθωθεί.

Δείτε επίσης: Twitter: Μαζικές παραιτήσεις λόγω των απαιτήσεων του Elon Musk

Το σπασμένο σύστημα πνευματικών δικαιωμάτων στο Twitter είναι ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιστότοπος και ανοίγει το ενδεχόμενο για ακόμη περισσότερες νομικές ενέργειες. Το Twitter αντιμετωπίζει επί του παρόντος αρκετές ομαδικές αγωγές, καθώς και πιθανές νομικές ενέργειες από την FTC. Η θετική πλευρά είναι ότι οι χρήστες μπορούν ακόμα να απολαύσουν μερικά επεισόδια του Star Trek: The Next Generation πριν τα κατεβάσει το Twitter!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS