ΑρχικήinetΟ Phil Schiller της Apple απενεργοποίησε το Twitter account του

Ο Phil Schiller της Apple απενεργοποίησε το Twitter account του

Υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων στο Twitter, ο Phil Schiller, επικεφαλής της Apple για τα events και το App Store, απενεργοποίησε το account του στην πλατφόρμα.

Phil Schiller Apple

Ο Schiller χρησιμοποιούσε συχνά τον λογαριασμό του στο Twitter για να προωθεί νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Apple και για να μιλάει με τους πελάτες. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, όμως, ο λογαριασμός του Phil Schiller στο Twitter – ο οποίος είχε πάνω από 200.000 followers και δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2008 – δεν υπάρχει πλέον.

Δείτε επίσης: Τwitter: Μαζικές παραιτήσεις λόγω των απαιτήσεων του Elon Musk

Δεν γνωρίζουμε για ποιον ακριβώς λόγο αποφάσισε ο Phil Schiller να κλείσει το λογαριασμό του στο Twitter, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην εταιρεία που έχουν διχάσει τους χρήστες. Η πιο πρόσφατη αφορά στην επιστροφή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, στην πλατφόρμα. Ο Trump είχε λάβει μόνιμο ban στο Twitter μετά τις ταραχές που προκάλεσαν οι υποστηρικτές του στο Καπιτώλιο, τον Ιανουάριο του 2021. Ωστόσο, ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, Elon Musk, έκανε μια δημοσκόπηση και ρώτησε τον κόσμο αν θέλει να επιστρέψει ο Trump. Η πλειονότητα απάντησε θετικά και ο λογαριασμός του πρώην προέδρου ενεργοποιήθηκε ξανά (ωστόσο ο Trump δεν φαίνεται πρόθυμος να επιστρέψει λέγοντας πως προτιμά τη δική του πλατφόρμα, Truth Social).

Δείτε επίσης: Twitter Blue: Ο Elon Musk ετοιμάζεται να το ξανακυκλοφορήσει

Phil Schiller Twitter
Ο Phil Shiller της Apple απενεργοποίησε το account του στο Twitter

Το τελευταίο διάστημα, από τότε που ο Musk ανέλαβε το Twitter, η πλατφόρμα έχει χάσει πολλούς χρήστες, οι οποίοι προτιμούν άλλες πλατφόρμες, όπως το Mastodon. Πολλοί celebrities έχουν αναφέρει δημόσια ότι εγκαταλείπουν το Twitter λόγω Elon Musk. O Phil Schiller της Apple απενεργοποίησε το λογαριασμό του στο Twitter, χωρίς να αναφέρει δημόσια το λόγο. Αυτή του η απόφαση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δημιουργούνται προβλήματα μεταξύ του Twitter και της Apple.

Δείτε επίσης: Τwitter: Ο Elon Musk απολύει υπαλλήλους που του ασκούν κριτική

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε πρόσφατα για το μέλλον του Twitter και τη σχέση της πλατφόρμας με την Apple. Ο Cook είχε πει στη συνέντευξη ότι παραμένει αισιόδοξος ότι το Twitter θα τηρήσει το moderation standard υπό τη νέα ηγεσία.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS