ΑρχικήinetIndiana Jones 5: Ο Harrison Ford θα «ξανανιώσει» για τα πρώτα 25...

Indiana Jones 5: Ο Harrison Ford θα «ξανανιώσει» για τα πρώτα 25 λεπτά

Ένας νεαρός Harrison Ford θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στις κινηματογραφικές οθόνες για 25 λεπτά αυτό το καλοκαίρι, με τη βοήθεια του νέου λογισμικού Industrial Light & Magic (ILM). Η είδηση ​​ότι ο Indiana Jones και το Dial of Destiny της LucasFilm θα περιείχαν ένα ανανεωμένο Ford ήρθε στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά μια συνέντευξη με τον σκηνοθέτη James Mangold στην Total Film μόλις αποκάλυψε ότι θα είναι για σχεδόν το ένα πέμπτο του χρόνου προβολής της ταινίας.

Δείτε επίσης: Xbox: 3 μελλοντικά παιχνίδια Bethesda θα είναι console exclusive
Indiana Jones

Η πέμπτη ταινία με πρωταγωνιτή τον διάσημο καθηγητή αρχαιολογίας Indiana Jones, ξεκινά με μια εναρκτήρια σκηνή από το 1944 — περίπου οκτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία του Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark. “Ελπίζω ότι, εκτός από το ότι θα συζητηθεί από άποψη τεχνολογίας, όταν το παρακολουθείσει κάποιος να νομίζει ότι πρόκειται για αληθινή λήψη από εκείνη την εποχή. Ότι είναι κάτι που τράβηξαν πριν από 40 χρόνια“, δήλωσε στο Empire η Kathleen Kennedy, πρόεδρος του Lucasfilm και παραγωγός. Το υπόλοιπο της ταινίας συνεχίζει το 1969, με τον Indy να έχει μια αποστολή να αποτρέψει την επιστροφή του ναζισμού.

Δείτε ακόμα: Νέα ταινία μετατρέπει τον Winnie το Αρκουδάκι σε σίριαλ κίλερ

Η είδηση ​​της επιστροφής του Ford στα τριάντα του, έρχεται λίγους μήνες αφότου η Disney, η οποία παρήγαγε την ταινία μαζί με τη LucasFilm, ανακοίνωσε ότι είχε κατασκευάσει μια τεχνητή νοημοσύνη που θα μπορούσε να κάνει έναν ηθοποιό να φαίνεται μεγαλύτερος ή νεότερος με σχετική ευκολία στα τέλη του περασμένου έτους. Οι ερευνητές πίσω από το AI, γνωστό ως FRAN (δίκτυο επαναγήρανσης προσώπου), εξήγησαν ότι θα λειτουργούσε μόνο με πραγματικούς ανθρώπους εάν υπήρχαν διαθέσιμες εικόνες του ατόμου σε ίδιες πόζες και φωτισμό σε νεαρότερη ηλικία.

Harrison Ford

Δείτε επίσης: Disney Avatar 2: Ανακοινώθηκε ο τίτλος και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Πλάνα των προηγούμενων ρόλων του Ford αντλήθηκαν από τα αρχεία της Lucasfilm για να επιτευχθεί αυτό. Ο Ford ενήργησε επίσης με κουκκίδες στο πρόσωπό του για να βοηθήσει το σύστημα – και με την ευκινησία ενός νεαρού άνδρα, σύμφωνα με τον Mangold. Έπειτα, η τεχνολογία έκανε γρήγορα τη δουλειά της. Ο Mangold τράβηξε τις σκηνές με τον Harrison ως έναν 79χρονο που έπαιζε έναν 35χρονο και η τεχνολογία έκανε την υπόλοιπη δουλειά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS