ΑρχικήinetBMW: Υποστήριξη Digital Key Plus και για Android

BMW: Υποστήριξη Digital Key Plus και για Android

BMW

Μετά την κυκλοφορία του Digital Key Plus για iOS πέρυσι, το οποίο επέτρεπε στους χρήστες να κλειδώνουν, να ξεκλειδώνουν και να εκκινούν τα αυτοκίνητά τους εξ αποστάσεως από το iPhone και το Apple Watch, η BMW επεκτείνει τώρα τη λειτουργία σε επιλεγμένα τηλέφωνα Android, συμπεριλαμβανομένων των Pixel 7 Pro, Pixel 6 Pro, Galaxy S23 Plus/Ultra, Galaxy S22 Plus/Ultra, Galaxy S21 Plus/Ultra, Z Fold 3, Z Fold 4 και Note 20 Ultra. Οι κάτοχοι τηλεφώνων Samsung, ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Samsung Wallet για να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία.

Δείτε επίσης: T.33 Spider νέο supercar από τον Gordon Murray

Η λειτουργία Digital Key Plus είναι απλή στη ρύθμιση και είναι προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής My BMW. Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν το όχημα να ξεκλειδώνει καθώς το πλησιάζουν αφού το ρυθμίσουν, απαλλάσσοντας τους από την ανάγκη αναζήτησης των κλειδιών. Οι χρήστες μπορούν ακόμη, να προγραμματίσουν το αυτοκίνητο να κλειδώνει αυτόματα καθώς απομακρύνονται από αυτό, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητο είναι ασφαλές. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που πρέπει να πάρουν κάτι από το σπίτι τους ενώ βιάζονται πριν φύγουν και αφήνουν το αμάξι τους.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν το κλειδί τους με έως και πέντε άλλα άτομα που διαθέτουν συμβατό τηλέφωνο Android ή iOS για να διασφαλίσουν ότι και άλλα μέλη του νοικοκυριού μπορούν να έχουν πρόσβαση στο αυτοκίνητο.

Πρόταση: Mini ηλεκτρικά ποδήλατα από τη BMW μπορεί να έρθουν σύντομα

BMW key in app

Μέτρα ασφαλείας

Όσον αφορά την ασφάλεια, η BMW ισχυρίζεται ότι επειδή χρησιμοποιεί ακριβή δεδομένα θέσης από την τεχνολογία UWB (ultra-wideband), ουσιαστικά ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο επιθέσεων αναμετάδοσης που επιχειρούν να μπλοκάρουν ή να υποκλέψουν ραδιοσήματα ενδιάμεσα.

“Η BMW εργάστηκε με βασικούς συνεργάτες για την ανάπτυξη της αντίστοιχης προδιαγραφής και την καθιέρωσε ως παγκόσμιο πρότυπο για την αυτοκινητοβιομηχανία μέσω του Car Connectivity Consortium (CCC)”, αναφέρει η BMW.

Ενώ αυτή η επέκταση του Digital Key Plus είναι ένα θετικό βήμα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δυνατότητα στο Android ισχύει μόνο για τα αυτοκίνητα BMW που κατασκευάζονται μετά τις 20 Νοεμβρίου 2022. Ωστόσο, η επιχείρηση έχει εγγυηθεί ότι οι μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού θα επεκτείνουν τη λειτουργικότητα σε παλαιότερα αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης: Η BMW το 2023 θα προσφέρει στα οχήματα της casual gaming

πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS