ΑρχικήinetΝέα ταινία μετατρέπει τον Winnie το Αρκουδάκι σε σίριαλ κίλερ

Νέα ταινία μετατρέπει τον Winnie το Αρκουδάκι σε σίριαλ κίλερ

Στη σημερινή εποχή, μια ταινία μπορεί να βασίζεται σε οποιοδήποτε κόνσεπτ, από χαρακτήρες κόμικ μέχρι μασκότ εστιατορίων. Μπορείτε όμως να φανταστείτε τον Winnie το αρκουδάκι ως σίριαλ κίλερ;

Δείτε επίσης: Disney Avatar 2: Ανακοινώθηκε ο τίτλος και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Winnie το Αρκουδάκι

Φαίνεται ότι κάποιος σίγουρα μπορεί, αφού σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, κάποιος αποφάσισε να συνδέσει το αθώο αρκουδάκι Winnie με μια ταινία όπου είναι κατά συρροή δολοφόνος!

Χάρη στην επερχόμενη ταινία τρόμου Winnie the Pooh: Blood & Honey, θα μπορέσετε επιτέλους να δείτε αυτόν τον αγαπημένο φανταστικό χαρακτήρα με τον οποίο μεγαλώσατε να ζει σε ένα σκοτεινό και βρώμικο σκηνικό και να ξεγελά τους ανθρώπους. Οι λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτή η ταινία είναι ελάχιστες, αλλά σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος επίσης συνυπέγραψε και ήταν παραγωγός της ταινίας, ο Winnie (Craig David-Dowsett) και το Γουρουνάκι (Chris Cordell) «θα είναι σε παροξυσμό» αφού τους εγκατέλειψε ο Κρίστοφερ Ρόμπιν όταν πια πήγε στο κολέγιο. «Επειδή πρέπει να τα βγάλουν πέρα ​​μόνοι τους, γίνονται αρκετά άγριοι», εξήγησε στο Variety. «Δεν είναι πλέον ήμεροι: είναι σαν μια μοχθηρή αρκούδα και ένα γουρούνι που θέλουν να τριγυρίζουν και να ψάχνουν να βρουν θήραμα».

Δείτε ακόμα: Η Paramount επιβεβαιώνει ότι η ταινία «Sonic 3» βρίσκεται υπό ανάπτυξη

ταινία

Το Blood & Honey παράγεται από την εταιρεία Jagged Edge με έδρα το Λονδίνο, της οποίας τα προηγούμενα έργα περιλαμβάνουν το The Legend of Jack & Jill και το The Curse of Humpty Dumpty. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την Disney από το Variety, ο Waterfield παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να είναι «εξαιρετικά προσεκτικός» με την ταινία του για να αποφύγει να μπει στα χωράφια της εταιρείας. Επειδή η ταινία βασίζεται στην έκδοση του 1962 του Winnie που είναι δημόσια, αυτό σημαίνει ότι οι υποστηρικτικοί χαρακτήρες που εξακολουθούν να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα —όπως ο Τίγρης— δεν θα εμφανίζονται στην ταινία.

Δείτε επίσης: Spiderman: Η ταινία και τα special effects

Το πόσο ελκυστικό θα είναι το Blood & Honey από τους θεατές, θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από το εάν είναι διατεθειμένοι να δουν αντικειμενικά την ταινία και εφόσον δεν τους απορρίπτει αμέσως η ιδέα ότι οι χαρακτήρες των παιδικών τους χρόνων μετατρέπονται σε δολοφόνους ή έχουν κάποια σκοτεινή, έντονη ιστορία. Το Διαδίκτυο γέμισε με τέτοιου είδους τανίες μόλις πριν από μια δεκαετία περίπου και φαίνεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των θεατών. Η ταινία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS