ΑρχικήinetTim Cook: Στους "100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022"

Tim Cook: Στους “100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μπήκε στη λίστα του περιοδικού TIME με τους “100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022” (List of 100 Most Influential People of 2022). Το περιοδικό TIME δημοσιεύει αυτήν τη λίστα κάθε χρόνο και παρουσιάζει προσωπικότητες, επιχειρηματικά στελέχη, ηθοποιούς, μουσικούς και πολλούς άλλους γνωστούς ανθρώπους που άσκησαν τη μεγαλύτερη επιρροή κατά τη διάρκεια του έτους.

Δείτε επίσης: Apple: Συζητά με την Electronic Arts (EA) για μια πιθανή εξαγορά;

Ο Tim Cook έχει μπει σε αυτή λίστα πολλές φορές, με πιο πρόσφατη την περσινή χρονιά. Για το 2022, εμφανίστηκε στην κατηγορία “Titans“. Μερικές από τις άλλες κατηγορίες είναι οι “Artists”, “Innovators”, “Leaders”, “Icons” και “Pioneers”.

Tim Cook μεγαλύτερη επιρροή 2022
Tim Cook: Ένας από τους “100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022”

Ο Cook αποκτά συχνά μια θέση σε αυτή τη λίστα, κυρίως χάρη στα επιτεύγματά του στην Apple.

Το προφίλ του Tim Cook στη λίστα γράφτηκε από την γυναίκα του αείμνηστου Steve Jobs, Laurene Powell Jobs, η οποία εκθείασε τη θητεία του Cook ως CEO της Apple και τη “συμπόνια και πειθαρχία” που δείχνει ως επικεφαλής της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Apple Music για φοιτητές: Σε αρκετές χώρες αυξάνεται η τιμή συνδρομής

Η Apple είναι το έργο ζωής του Tim Cook και σε αυτό το έργο, ο Tim επιδεικνύει μαεστρία. Ο Tim έχει επιδείξει μεγαλύτερο εύρος στην ηγεσία του από οποιονδήποτε σύγχρονο CEO, σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Δεδομένου ότι τα προϊόντα και οι πολιτικές της Apple επηρεάζουν τον ίδιο τον χαρακτήρα της σύγχρονης ζωής, η δουλειά του Tim απαιτεί όχι μόνο επιχειρηματική σοφία αλλά και φιλοσοφική σοφία. Η έντονη πίεση για τον καθορισμό και την πραγματοποίηση της προόδου της Apple και η ανάληψη ευθύνης για τις επιπτώσεις της εταιρείας στην κοινωνία, είναι σχεδόν αδιανόητη. Ωστόσο, ο Tim το κάνει με συμπόνια και πειθαρχία…

Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία στο τιμόνι, ο Tim έχει δημιουργήσει μια θέση όχι μόνο ως ένας από τους πιο θαυμαστούς CEO στον κόσμο, αλλά ως παράδειγμα ηθικής ηγεσίας, τεχνολογικής φαντασίας, περιβαλλοντικής διαχείρισης και ανθρωπισμού. Για να παραφράσουμε μια διάσημη φράση του Theodore Roosevelt: Ο Tim αγωνίζεται γενναία, τολμά πολύ και ξοδεύει τον εαυτό του σε έναν μεγάλο σκοπό“, ανέφερε η Laurene Powell Jobs.

Most Influential People 2022 Time Cook
Tim Cook: Ένας από τους “100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022”, σύμφωνα με το Time

Most Influential People 2022

Πέρα από τον Tim Cook, στη λίστα με τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022, μπήκαν οι Simu Liu, Zoë Kravitz, Michelle Yeoh, Zendaya, Amanda Seyfried, Oprah Winfrey, Mary J. Blige, Quinta Brunson, καθώς και ο Volodymyr Zelenskyy.

Το TIME λέει ότι ήταν πιστό στην αποστολή του να έχει την επιρροή ως το μοναδικό κριτήριο για όσους μπήκαν στη λίστα, γι’ αυτό και δύο αρκετά διαφορετικοί πολιτικοί μπήκαν στη λίστα φέτος: Volodymyr Zelenskyy και Vladimir Putin.

Δείτε επίσης: Το στέλεχος της Apple που παραιτήθηκε λόγω της πολιτικής επιστροφής στο γραφείο εντάσσεται στην Google

Όταν η ομάδα μας συγκεντρώνεται για να επιλέξει το TIME100, έχουμε ένα κριτήριο: την επιρροή. Ποιος διαμόρφωσε τη χρονιά; Ποιος ανέβηκε; Ποιος ξεχώρισε; Η επιρροή, φυσικά, μπορεί να είναι για καλό ή για κακό – μια διχοτόμηση που δεν ήταν ποτέ τόσο ορατή όσο στο φετινό TIME100, το οποίο περιλαμβάνει τόσο τον Vladimir Putin όσο και τον Volodymyr Zelenskyy. Είναι οι πόλοι αυτής της λίστας. Ο Ρώσος πίσω από έναν βίαιο πόλεμο και ο εχθρός του, ο Ουκρανός Πρόεδρος, η ηγεσία του οποίου τον έχει κάνει μια σπάνια ηρωική φιγούρα“, ανέφερε το περιοδικό.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα με τους ανθρώπους με την περισσότερη επιρροή στον ιστότοπο του TIME.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS