ΑρχικήinetΔολοφονία στη Ρόδο: Ο δολοφόνος είχε χακάρει τους λογαριασμούς της Δώρας

Δολοφονία στη Ρόδο: Ο δολοφόνος είχε χακάρει τους λογαριασμούς της Δώρας

Δολοφονία στη Ρόδο: Ο δολοφόνος είχε χακάρει τους λογαριασμούς της Δώρας Θύμα νέας δολοφονίας μία 32χρονη καθηγήτρια Αγγλικών και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου στην Ρόδο, η Δώρα Ζ., που δέχθηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς από τον πρώην της σύντροφό με μία κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό της.

Ο πρώην σύντροφός της, και αυτόχειρας Κώστας Μοίρας, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες φαίνεται να παρακολουθούσε την άτυχη κοπέλα μέσω των social media και είχε χακάρει όλους τους λογαριασμούς της για να μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Δείτε Ακόμα: Παραβίαση λογαριασμών και πρακτικές ασφαλείας

Δολοφονία Ρόδο: Ο δολοφόνος είχε χακάρει τους λογαριασμούς της Δώρας
Δολοφονία Ρόδο: Ο δολοφόνος είχε χακάρει τους λογαριασμούς της Δώρας

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν κοντινά πρόσωπα της Δώρας, η νεαρή κοπέλα είχε απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέροντας το περιστατικό παραβίασης, μη γνωρίζοντας στην αρχή ότι ένοχος ήταν ο πρώην σύντροφός της. Η Δίωξη την ενημέρωσε ότι τα ψηφιακά ίχνη οδηγούσαν στην IP του σπιτιού τους με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η πράξη του. Το γεγονός αυτό συνέβαλλε στην απόφαση της κοπέλας να δώσει ένα τέλος στην σχέση τους.

Δείτε Ακόμα: Ευρωπαϊκή e-ticketing πλατφόρμα υπέστη παραβίαση δεδομένων

Ο δολοφόνος μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι παρακολουθούσε όλους τους social media λογαριασμούς της, απαντούσε σε μηνύματα αντί αυτής και έλεγχε όλους τους διαδικτυακούς φίλους της. Επιπλέον, φέρεται αν διέγραψε και ευαίσθητο προσωπικό υλικό της κοπέλας όπως φωτογραφίες με αγαπημένα της πρόσωπα.

Προς το παρόν, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν έχει προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραβίαση.

Όπως ανέφερε στο MEGA κάτοικος της περιοχής, η 32χρονη εκπαιδευτικός διατηρούσε σχέση με τον δράστη επί δύο μήνες.

Δείτε Ακόμα: Mozilla – Η νέα λειτουργία του Chrome επιτρέπει την επιτήρηση σας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 40χρονος δολοφόνος, ήταν τεχνίτης αλουμινάς και με την 32χρονη εκπαιδευτικό διατηρούσε δεσμό τους τελευταίους εννέα μήνες. Μάλιστα, το ζευγάρι από τον περασμένο Ιουλίο αποφάσισε να συγκατοικήσει, και -όπως αναφέρει το περιβάλλον της άτυχης κοπέλας- από τότε άρχισαν να παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS