ΑρχικήUpdatesGoogle Drive: Λαμβάνει shortcuts copy/paste

Google Drive: Λαμβάνει shortcuts copy/paste

Google Drive: Λαμβάνει shortcuts copy/paste! Η Google κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση για την υπηρεσία αποθήκευσης cloud Drive που θα μπορούσε να εξοικονομήσει πολύ χρόνο στους χρήστες.

Η Google ανακοίνωσε ότι προσθέτει τη δυνατότητα χρήσης keyboard shortcuts για αποκοπή, αντιγραφή και επικόλληση αρχείων στο Drive, εφόσον χρησιμοποιείτε τον Chrome. Η λειτουργία θα χρησιμοποιήσει το — εντάξει, περιμένετε μόνο ένα λεπτό εδώ. Προσπαθείτε πραγματικά να μου πείτε ότι δεν μπορούσαμε να το κάνουμε ήδη αυτό;

Google Drive shortcuts

Η δυνατότητα κυκλοφορεί τώρα, ωστόσο, και η ανάρτηση της Google λέει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τυπικό Control / Command + C, X και V για να αντιγράψετε και να μετακινήσετε αρχεία όπως θα κάνατε σε σχεδόν οποιοδήποτε άλλο διαχειριστή αρχείων. Η εταιρεία λέει ότι η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη σε όλους έως τις 4 Ιουνίου.

Αν και η Google καθυστέρησε πολύ να κυκλοφορήσει αυτή τη δυνατότητα, τουλάχιστον η υλοποίησή του δεν είναι μισή. Ναι, προσθέτει τα βασικά shortcuts, αλλά η λειτουργία θα δουλεύει και σε διαφορετικές καρτέλες (η Google πρόσθεσε και ένα keyboard shortcut για το άνοιγμα ενός φακέλου ως νέα καρτέλα: Ctrl / Cmd + Enter). Και, εάν αντιγράψετε ένα αρχείο και στη συνέχεια προσπαθήσετε να το επικολλήσετε, ας πούμε, σε ένα Google Doc ή ένα email, θα εισάγει τον τίτλο του αρχείου και ένα link προς αυτό.

Θα μπορείτε επίσης να επικολλήσετε shortcuts σε αρχεία εάν δεν θέλετε διπλότυπες εκδόσεις σε όλο το σύστημα αποθήκευσης cloud. Η εντολή για αυτό θα είναι Ctrl / Cmd + Shift + V.

Η Google την Τετάρτη, ανακοίνωσε ότι η δυνατότητα επιλογής πολλαπλών μπλοκ κειμένου έρχεται στα Google Docs.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS