ΑρχικήinetΗ Apple δεν πιστεύει ότι θα πουλήσει πολλά iPhone μέσα στο 2022

Η Apple δεν πιστεύει ότι θα πουλήσει πολλά iPhone μέσα στο 2022

Η Apple, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον πλανήτη, φέρεται ότι δεν πιστεύει ότι θα πουλήσει περισσότερα iPhone φέτος σε σχέση με πέρυσι, παρά τις φήμες ότι το iPhone 14 θα έρθει με κάποιες σημαντικές βελτιώσεις. Η πρόβλεψη της Apple ότι οι πωλήσεις του πιο δημοφιλούς προϊόντος της δεν θα αυξηθούν, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η εταιρεία είναι σχετικά απαισιόδοξη για το κατάσταση των πραγμάτων στο εγγύς μέλλον.

Δείτε επίσης: Ενεργοποιήστε αυτές τις ρυθμίσεις στο iPhone σας και θα είστε ασφαλείς!

Apple

Όπως ανέφερε το Bloomberg, η εταιρεία ζητά από τους προμηθευτές της να κατασκευάσουν περίπου 220 εκατομμύρια iPhone, τα οποία είναι παρόμοια με όσα ζήτησε το 2021. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις προβλέψεις ορισμένων αναλυτών, οι οποίοι προέβλεπαν ότι η Apple θα χρειαστεί να κατασκευάσει περίπου 20 εκατομμύρια περισσότερα τηλέφωνα τη φετινή χρονιά.

Το iPhone 14 Pro, αναμένεται να χάσει την εγκοπή του, που σημαίνει ότι θα είναι πολύ προφανές ποιος έχει το νέο τηλέφωνο και ποιος όχι, κάτι που δεν συνέβη απαραίτητα με το iPhone 13 και η Apple αναμένεται να παρουσιάσει ένα λιγότερο ακριβό τηλέφωνο.

Δείτε ακόμα: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 14;

iPhone

Ωστόσο τα συνεχιζόμενα lockdown για τον COVID-19 και ο εκτοξευόμενος πληθωρισμός έχουν κάνει την εταιρεία πιο συγκρατημένη σχετικά με τις προβλέψεις της.

Φυσικά, οι προβλέψεις της Apple δεν είναι αλάνθαστες. Έχουμε δει πολλές αναφορές ότι μείωσε την παραγωγή αφού υπερεκτίμησε πόσα τηλέφωνα θα χρειαζόταν. Είναι πάντα πιθανό η Apple να κάνει λάθος και πολλοί άνθρωποι θα θέλουν να αγοράσουν τηλέφωνά της.

Δείτε επίσης: iPhone: Ευάλωτα σε επιθέσεις ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένα

Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo δήλωσε στο Twitter ότι πιστεύει ότι «οι προκλήσεις για το iPhone 14 θα προέλθουν από την πλευρά της ζήτησης και όχι από την πλευρά της προσφοράς». Με άλλα λόγια, πιστεύει ότι η Apple θα είναι σε θέση να επιτύχει τους στόχους παραγωγής της (αν και λέει ότι πρέπει να καλύψουν τη διαφορά λόγω των lockdown), αλλά ακόμη και αυτοί οι στόχοι μπορεί να είναι πολύ υψηλοί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS