ΑρχικήUpdatesSnapchat: Κοινοποιήστε YouTube videos ως αυτοκόλλητο στο snap σας

Snapchat: Κοινοποιήστε YouTube videos ως αυτοκόλλητο στο snap σας

Το Snapchat διευκολύνει την κοινή χρήση βίντεο YouTube στο snap ή την ιστορία σας, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε τη διαδικασία αντιγραφής, επικόλλησης και επισύναψης του βίντεο ως link (μέσω Android Police). Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Δείτε επίσης: YouTube Music: Κοινοποιήστε στα Snapchat Stories τα αγαπημένα σας τραγούδια

YouTube Snapchat

Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλοηγηθείτε στο βίντεο YouTube που θέλετε να μοιραστείτε, να πατήσετε το κουμπί "Share" και, στη συνέχεια, να επιλέξετε "Snapchat". Το Snapchat θα ανοίξει και το βίντεο θα εμφανιστεί αυτόματα στην κάμερά σας ως το δικό του αυτοκόλλητο, εμφανίζοντας το όνομα, τη μικρογραφία και τον δημιουργό του βίντεο. Αφού τραβήξετε τη φωτογραφία ή το βίντεό σας, μπορείτε να παίξετε με το μέγεθος του αυτοκόλλητου, να το περιστρέψετε και να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στην οθόνη. Όποιος βλέπει το snap ή την ιστορία σας μπορεί να κάνει κλικ στον σύνδεσμο και να δει το βίντεο στην εφαρμογή YouTube ή στο πρόγραμμα περιήγησής του.

Δείτε επίσης: Το Snapchat λανσάρει μια λειτουργία κοινής χρήσης τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο

Αν προσπαθήσατε να συμπεριλάβετε ένα βίντεο YouTube στο παρελθόν, πιθανότατα θα θυμάστε ότι έπρεπε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο από το YouTube και στη συνέχεια να ανοίξετε το Snapchat, όπου θα πρέπει να τραβήξετε τη φωτογραφία ή το βίντεό σας, να πατήσετε το εικονίδιο paperclip και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο στο (ή δώστε στο Snapchat πρόσβαση στο πρόχειρό σας). Το βίντεο θα εμφανιζόταν ως banner με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, εμφανίζοντας μια μικρή μικρογραφία μαζί με τον τίτλο του βίντεο.

Δείτε επίσης: Πώς να αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας βίντεο από το Snapchat;

YouTube Snapchat

Συνεχίζετε να μπορείτε να προσθέσετε βίντεο στο YouTube με την παλιά μορφή, αλλά δεν φαίνεται τόσο ωραίο αισθητικά όσο αυτό το αυτοκόλλητο για το YouTube. Το νέο αυτοκόλλητο σάς δίνει μια πιο ξεκάθαρη ματιά στη μικρογραφία του βίντεο και στην πραγματικότητα σας δείχνει το όνομα του δημιουργού πίσω από το βίντεο, ενώ η απλή παλιά μορφή συνδέσμου αφήνει έξω αυτήν την — μερικές φορές κρίσιμη — πληροφορία. Το Snapchat έφτιαξε με παρόμοιο τρόπο ένα αυτοκόλλητο για tweets το 2020.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS