ΑρχικήUpdatesYouTube Music: Κοινοποιήστε στα Snapchat Stories τα αγαπημένα σας τραγούδια

YouTube Music: Κοινοποιήστε στα Snapchat Stories τα αγαπημένα σας τραγούδια

Από εδώ και πέρα θα μπορείτε να κοινοποιείτε στα Snapchat Stories τα αγαπημένα σας τραγούδια από το YouTube Music. Η πρώτη φορά που μάθαμε για αυτή τη λειτουργία ήταν το 2020. Ωστόσο, μόλις τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους κυκλοφόρησε επίσημα η λειτουργία — μόνο στο iOS εκείνη την εποχή. Και τώρα, επιτέλους, κυκλοφορεί στο Android.

Δείτε επίσης: YοuTube Music: Αποκτά νέο widget Recently Played για χρήστες Android

YouTube Music Snapchat Stories

Όπως εντόπισαν αρκετοί χρήστες του Reddit, η εφαρμογή YouTube Music για Android σάς επιτρέπει πλέον να μοιράζεστε τραγούδια στα Stories σας στο Snapchat. Όταν ανοίγετε το μενού του sheet κοινής χρήσης στο YouTube Music, θα βλέπετε πλέον το Snapchat ως μια από τις επιλογές κοινής χρήσης. Πατώντας στο κουμπί του Snapchat δημιουργείται μια ιστορία του τραγουδιού που παίζετε αυτήν τη στιγμή. Το story περιλαμβάνει το όνομα του τραγουδιού, το εξώφυλλο του άλμπουμ, το όνομα καλλιτέχνη και ένα link για να ανοίξουν οι θεατές το τραγούδι στο YouTube Music.

Δείτε επίσης: YοuTube Music: Μπορείτε να «αποθηκεύσετε» την ουρά σας ως playlist

Μπορείτε να προσαρμόσετε την ιστορία από το πρόγραμμα επεξεργασίας Snapchat και να τη στείλετε στους συγκεκριμένους φίλους σας ή στο “My Story”. Είναι μια μικρή αλλαγή, αλλά μια αλλαγή που θα έπρεπε να ήταν μέρος της εμπειρίας YοuTube Music από την πρώτη μέρα.

YouTube Music Snapchat Stories

Δυστυχώς, φαίνεται ότι η ενσωμάτωση του Instagram εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επομένως δεν μπορείτε ακόμα να δημοσιεύσετε τραγούδια του YouTube Music στις ιστορίες σας στο Instagram. Όπως αναφέρθηκε από ορισμένους χρήστες, το εικονίδιο του Instagram εμφανίζεται πράγματι στο μενού του φύλλου κοινής χρήσης, αλλά όταν το πατήσετε, οδηγεί σε συντριβή της εφαρμογής YouTube Music.

Δείτε επίσης: Το website YοuTube Music λαμβάνει switcher τραγουδιού/βίντεο

Η ενσωμάτωση του Snapchat Stories έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο Android με την πιο πρόσφατη έκδοση του YouTube Music. Εάν δεν εμφανίζεται στη συσκευή σας, δοκιμάστε να ενημερώσετε την εφαρμογή από το Google Play Store.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS