ΑρχικήinetDisney Avatar 2: Ανακοινώθηκε ο τίτλος και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Disney Avatar 2: Ανακοινώθηκε ο τίτλος και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Όπως ανακοίνωσε χθες η Disney στο CinemaCon, το πρώτο σίκουελ του Avatar, που θα ονομάζεται Avatar: The Way of Water, είναι γεγονός και ίσως αποτελεί τη μεγαλύτερη ένδειξη μέχρι τώρα, ότι η ταινία που καθυστέρησε τόσο πολύ, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 16 Δεκεμβρίου. Και μπορεί να έχουμε ακόμη περισσότερες πιθανές αποδείξεις σύντομα, καθώς το πρώτο teaser trailer πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του μαζί με τον Doctor Strange στο Multiverse of Madness, που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Η Mozilla συνεργάζεται με τη Disney για να φέρει promotional wallpapers στον Firefox 98 στο Android

Avatar

Η Disney έχει δώσει μάλιστα και μία μικρή περιγραφή της νέας της ταινίας, η οποία όμως είναι αρκετά ασαφής:

Τοποθετημένο περισσότερο από μια δεκαετία μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, το Avatar: The Way of Water αρχίζει να αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Σάλι, Τζέικ, Νεϊτίρι και των παιδιών τους, τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τις προσπάθειες που κάνουν για να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή, τις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που υπομένουν.

Δείτε ακόμα: Το YouTube TV την Παρασκευή θα χάσει τα κανάλια της Disney

Η φράση «αρχίζει να αφηγείται» που χρησιμοποιεί η Disney στη περιγραφή της ταινίας, υποδηλώνει ότι το The Way of Water δεν είναι η μόνη ταινία Avatar που θα κυκλοφορήσει και ότι πρέπει να αναμένουμε και νέες αφίξεις. Τα Avatar 3, 4 και 5 είναι επίσης στα σκαριά, το καθένα θα κυκλοφορήσει περίπου δύο χρόνια μετά το προηγούμενο. Σε αυτή την φάση δε μπορούμε να γνωρίζουμε πολλά για τα υπόλοιπα σίκουελς, αλλά ελπίζουμε να είναι αντάξια της αρχικής ταινίας.

Disney

Όπως πάντα υποσχόταν ο σκηνοθέτης James Cameron, το Avatar 2 διαδραματίζεται μέσα και γύρω από τον ωκεανό. Ο Sully και η Neytiri έχουν πλέον παιδιά. Το σίκουελ φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό στα βαθιά μπλε οπτικά του από την ταινία του 2009. Υπάρχουν επίσης πολλά νέα πλάσματα: Βλέπουμε τους Na’vi σε ιπτάμενα πλάσματα που μοιάζουν με πουλιά και ψάρια ταυτόχροα, να επικοινωνούν με μια φάλαινα και ωστόσο με κάποιο τρόπο να είναι διχασμένοι παρά τη συγγένειά τους με τη φύση. Οι εξωγήινοι χωρίζονται και μάχονται ο ένας εναντίον του άλλου. Είναι πραγματικά ένας εντελώς νέος κόσμος, που αυξάνει τα στοιχήματα του προηγούμενου πρωτοτύπου που κέρδισε τρεις φορές Όσκαρ το 2009.

Δείτε επίσης: Zoom live avatars: Εμφανιστείτε στα meetings ως λαγός ή σκύλος

Το πρώτο Avatar βγήκε το 2009 και παραμένει μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών. Αλλά αν είστε λίγο μπερδεμένοι με τις λεπτομέρειες της ταινίας, η Disney πρόκειται να επανακυκλοφορήσει το Avatar στους κινηματογράφους στις 23 Σεπτεμβρίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS