ΑρχικήReviewsGalaxy Unpacked event 2021: Περιγραφή νέων προϊόντων

Galaxy Unpacked event 2021: Περιγραφή νέων προϊόντων

Galaxy Unpacked event 2021 στις 11 Αυγούστου με σύνθημα “Get ready to unfold”. Ο TM Roh, Πρόεδρος κινητής τηλεφωνίας της Samsung, μαρτυρά τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο event: Το πρώτο S Pen για αναδιπλούμενη συσκευή, μεγαλύτερες και πιο ανθεκτικές οθόνες, βελτιωμένο multitasking και περισσότερη συνεργασία με τη Microsoft για την ανάπτυξη λογισμικού.

Δείτε Ακόμα: Τι είναι οι γραμματοσειρές ιστού και πώς να τις χρησιμοποιήσετε;

Galaxy Unpacked event 2021: Περιγραφή νέων προϊόντων
Galaxy Unpacked event 2021: Φωτογραφία από Galaxy Unpacked event 2020

Samsung Galaxy Z Fold3

Η υποστήριξη S Pen προστέθηκε στο Galaxy S21 Ultra και έρχεται επίσης στο Galaxy Z Fold3. Η εσωτερική οθόνη 7,6 ”θα είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε τηλέφωνο Note μέχρι τώρα, δίνοντάς σας επιπλέον χώρο για να σημειώνετε σημειώσεις ή να σχεδιάζετε τις ιδέες σας. Ωστόσο, η γραφίδα δεν θα ενσωματωθεί με το τηλέφωνο όπως ισχύει και με τα μοντέλα Note.

Η εσωτερική οθόνη θα είναι επίσης η πρώτη της Samsung που διαθέτει under display camera. Η εξωτερική οθόνη θα έχει μια τυπική κάμερα (10MP). Όσον αφορά τη ρύθμιση της κύριας κάμερας στο Z Fold3, αναμένουμε να δούμε ξανά μια τριπλή κάμερα 12MP (εξαιρετικά ευρεία και τηλεφακό).

Η συσκευή θα τροφοδοτείται από Snapdragon 888 και (ενδεχομένως) από Exynos 2100, κατανεμημένο στις συνηθισμένες περιοχές. Το chipset θα πρέπει να απολαμβάνει καλύτερη ψύξη από το S21 Ultra. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 4.400 mAh. Τα Z Fold3 και Z Flip3 θα είναι τα πρώτα foldables που έχουν αντοχή στο νερό με βαθμολογία IPX8 (έως 1m βάθος για 30 λεπτά ή περισσότερο).

Το  Samsung Galaxy Z Fold3 (256 GB) θα κοστίσει 1.900 €/2.000 € στην Ευρώπη.

Δείτε Ακόμα: Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης στο Kindle

Galaxy Unpacked event 2021: Samsung Galaxy Z Fold3

Samsung Galaxy Z Flip3

Το Galaxy Z Flip3 θα έχει μικρότερο σώμα από τον προκάτοχό του διατηρώντας τη χωρητικότητα της μπαταρίας στα 3.300 mAh. Φέτος, η Samsung ενδέχεται να αυξήσει την ταχύτητα φόρτισης από 15W σε 25W (αν και ορισμένες φήμες λένε ότι θα είναι ακόμα 15W).

Το Flip θα διατηρήσει το μέγεθος της εσωτερικής οθόνης του στα 6,7 ”, αλλά η εξωτερική οθόνη θα είναι πλέον πολύ πιο χρήσιμη στα 1,9” (θα μπορεί να χωρέσει μερικές γραμμές κειμένου αντί για δύο λέξεις). Η κάμερα δεν αλλάζει, ωστόσο, το τηλέφωνο αποκτά τη γνωστή διπλή ρύθμιση 12 MP (συν μια selfie κάμερα 10 MP στο εσωτερικό).

Αυτό το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται επίσης από Snapdragon 888. Δεν είναι σαφές εάν θα υπάρχει και παραλλαγή Exynos.

Η Samsung θα λανσάρει μια περίεργη σειρά θήκων για το Galaxy Z Flip3, συμπεριλαμβανομένων μερικών δερμάτινων (vegan), σιλικόνης και διαφανών επιλογών.

Το Samsung Galaxy Z Flip3 θα ξεκινά από 1.100 ευρώ για το μοντέλο των 128 GB στην Ευρώπη.

Δείτε Ακόμα: Χάκερς παραβιάζουν routers ιδιωτών – Λίστα με ευάλωτες συσκευές

Galaxy Unpacked event 2021: Περιγραφή νέων προϊόντων
Galaxy Unpacked event 2021: Samsung Galaxy Z Flip3

Samsung Galaxy Watch4 και Watch4 Classic

Η Samsung θα παρουσιάσει δύο smartwatches: το Galaxy Watch4 Classic με περιστρεφόμενη στεφάνη υλικού και το πιο σπορ μοντέλο Galaxy Watch4. Θα κυκλοφορήσουν σε μεγάλα και μικρά μεγέθη με οθόνες 1,36 ”και 1,19”, αντίστοιχα (ανάλυση 450 x 450 px και στις δύο περιπτώσεις). Επίσης, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα είναι έως και 7 ημέρες.

Τα κλασικά μοντέλα θα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και θα έχουν διάμετρο 46mm και 42mm. Και τα δύο μοντέλα θα έχουν Gorilla Glass DX πάνω από την οθόνη, αντοχή στη σκόνη και το νερό (βαθμολογία έως 5 ATM).

Τα νέα ρολόγια θα τρέχουν Wear OS. Αυτό σημαίνει ότι οι εφαρμογές Google (π.χ. Χάρτες) θα είναι διαθέσιμες στη σειρά Watch4, όπως και το Google Assistant.

Η σειρά Watch4 θα τροφοδοτείται από Exynos W920, το οποίο περιγράφεται ως «1,25x ταχύτεροι χρόνοι επεξεργασίας σε σύγκριση με το Exynos 9110» και «8,8x πιο ομαλές επιδόσεις γραφικών».

Το Watch4 αναμένεται να ξεκινά από 280 € για το μοντέλο 40mm και 310 € για το 44mm στην Ευρώπη.

Δείτε Ακόμα: Η Motorola ανακοινώνει τα τηλέφωνα Edge 20, 20 Pro & Edge 20 Lite

Galaxy Unpacked event 2021: Samsung Galaxy Watch4 και Watch4 Classic

Samsung Galaxy Buds2

Το νέο TWS headset της Samsung, τα Galaxy Buds2, θα διαθέτουν Active Noise Cancellation (ANC) με 3 μικρόφωνα ανά ακουστικό. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μόνο για τα ακουστικά θα είναι 5 ώρες με ANC, 8 ώρες χωρίς ενώ η θήκη θα προσθέσει 13/20 ώρες επιπλέον διάρκεια ζωής. Η φόρτιση των ακουστικών για 5 λεπτά αποδίδει σχεδόν μία ώρα ακρόασης.

Τα Buds2 θα διαθέτουν δύο drivers ανά ακουστικό – ένα “woofer” 11mm και ένα “tweeter” 6,5mm. Τα ακουστικά θα έχουν γυαλιστερό φινίρισμα και αντοχή στο νερό. Επίσης, η υποστήριξη Bluetooth 5.2 θα έρθει με μια νέα μέθοδο αντιστοίχισης, η οποία δεν απαιτεί από τον χρήστη να βγάλει τα ακουστικά από τη θήκη.

Τα Samsung Galaxy Buds2 θα είναι διαθέσιμα για 160 € στην Ευρώπη.

Δείτε Ακόμα: Ο πρώτος SSD για PS5 επιβεβαιώθηκε – η τιμή μπορεί να φτάσει τα 950$

Galaxy Unpacked event 2021: Περιγραφή νέων προϊόντων
Galaxy Unpacked event 2021: Samsung Galaxy Buds2

Πηγή πληροφοριών: gsmarena.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS