ΑρχικήgamingΤο CS:GO σπάει ρεκόρ μετά από 11 χρόνια κυκλοφοριάς

Το CS:GO σπάει ρεκόρ μετά από 11 χρόνια κυκλοφοριάς

Το CS:GO σπάει ρεκόρ μετά από 11 χρόνια κυκλοφοριάς

Παρόλο που έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που ξεκίνησε το CS:GO, το δημοφιλές first-person shooter παιχνίδι δεν έχει χάσει τον πιστό αριθμό των παικτών του. Το παιχνίδι έχει σπάσει το δικό του συνεχόμενο ρεκόρ online χρηστών, ενώ στις 25 Μαρτίου, φαίνεται να ξεπέρασε ακόμα ένα τεράστιο στόχο στην ιστορία του.

Δείτε επίσης: Counter-Strike 2: Οι φήμες ακούγονται όλο και περισσότερο!

Το CS:GO έσπασε το δικό του ρεκόρ ενεργών χρηστών με τον εκπληκτικό αριθμό των 1.5 εκ. παικτών να βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι την ίδια στιγμή, με βάση το SteamDB. Αυτό είναι περίπου 200 εκ. άτομα περισσότερο από το ρεκόρ του προηγούμενου μήνα.

Κατά τη διάρκεια της προηγουμένης βδομάδας, το παιχνίδι κυμαινόταν γύρω στους ένα εκατομμύριο παίκτες, όμως ο ενθουσιασμός για το video game φαίνεται να έχει ανεβάσει τους αριθμούς του σε νέα ύψη. Ένας από τους λόγους που όλοι ξεχύθηκαν στους servers του παιχνιδιού πάλι, είναι επειδή η Valve ανακοίνωσε το Counter Strike 2, ως τον επόμενο τίτλο της σειράς. Η εταιρία έχει ξεκινήσει ήδη να διαθέτει τα περιορισμένα test της σε επιλεγμένους παίκτες ανά το κόσμο. Ως αποτέλεσμα, πολύς κόσμος κοιτάει συνέχεια τον client του για να δουν αν έχουν λάβει την πρόσκληση, όσο βελτιώνουν τις ικανότητες τους πριν κυκλοφορήσει επίσημα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρόταση: Παίξτε Counter Strike στην Android συσκευή σας!

CS2

Αν και το παιχνίδι έχει μείνει σχετικά το ίδιο με βάση το gameplay, η συνέπεια του CS:GO είναι ένα τέλειο παράδειγμα ενός τίτλου που είναι εύκολο να ξεκινήσει αλλά δύσκολος να τελειοποιηθεί. Η ανταγωνιστική σκηνή επίσης ανθίζει, με εκατοντάδες θαυμαστές να παρακολουθούν τουρνουά όπως το ESL Pro League και προηγούμενα τεράστια events.

Για τους επόμενους μήνες, μέχρι την κυκλοφορία του CS2, το CS:GO θα διατηρήσει την βάση παικτών της μέχρι να επιτραπεί η πρόσβαση σε περισσότερους παίκτες στους δοκιμαστικούς servers. Στο μεταξύ, οι παίκτες μπορούν να βελτιώσουν τον στόχο τους και την αίσθηση τους στο παιχνίδι με μερικά παιχνίδια όσο περιμένουν για την πρόσβαση.

Διαβάστε επίσης: CS:GO & TF2: Διέρρευσε ο πηγαίος κώδικας. Συνεχίζεις το παιχνίδι;

πηγή πληροφοριών: dotesports.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS