ΑρχικήUpdatesMicrosoft Teams: Αναβαθμίζεται για καλύτερη απόδοση!

Microsoft Teams: Αναβαθμίζεται για καλύτερη απόδοση!

Το Microsoft Teams, ο κόμβος για την ομαδική συνεργασία στο Microsoft 365, έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για να είναι ταχύτερο και απλούστερο. Η νέα έκδοση του Teams υπόσχεται να είναι δύο φορές πιο γρήγορη και να χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη από ό,τι πριν.

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε την αναμόρφωση του Teams, για να το κάνει ταχύτερο και ευκολότερο για τους χρήστες. Σε ένα blog post τη Δευτέρα αυτής της εβδομάδας, η εταιρεία αποκάλυψε ότι η επανασχεδιασμένη εφαρμογή της είναι έως και δύο φορές πιο γρήγορη από ό,τι πριν – η εκκίνηση του προγράμματος και η συμμετοχή σε βιντεοκλήσεις απαιτεί μόνο το μισό χρόνο τώρα! Επιπλέον, η κύλιση στις εργασίες σας θα γίνεται χωρίς κόπο, καθώς δεν χρησιμοποιούνται πλέον στοιχεία τοποθέτησης- ενώ η χρήση μνήμης έχει μειωθεί κατά 50%. Ετοιμαστείτε να βιώσετε τη βελτιωμένη παραγωγικότητα με το Microsoft Teams 2.0!

Για να απλοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες πλοηγούνται στη διεπαφή και εκτελούν εργασίες όπως η διαχείριση ειδοποιήσεων, η αναζήτηση πληροφοριών ή η οργάνωση καναλιών, η εταιρεία έχει επανασχεδιάσει το σχεδιασμό της, μειώνοντας τα χρονοβόρα κλικ. Επιπλέον, έχουν ενισχύσει τις διαδικασίες ελέγχου ταυτότητας μαζί με τις υπηρεσίες συγχρονισμού και ειδοποιήσεων, ώστε να διευκολύνεται η ταυτόχρονη εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών λογαριασμών.

Microsoft Teams: Αναβαθμίζεται για καλύτερη απόδοση!
Microsoft Teams: Αναβαθμίζεται για καλύτερη απόδοση!

Δείτε επίσης: Microsoft: Διορθώνει το bug στο Snipping Tool των Windows 11

Για να αυξήσει την απόδοση της εφαρμογής Teams, η Microsoft χρησιμοποίησε τεχνικές βελτιστοποίησης στην αρχιτεκτονική δεδομένων, δικτύου, συνομιλίας και βίντεο. Επιπλέον, μεταπήδησε από τη μηχανή απόδοσης Electron στη μηχανή απόδοσης Edge WebView 2, η οποία επιτάχυνε ακόμη περισσότερο τη βελτίωση. Το React εφαρμόστηκε ως πλαίσιο ανάπτυξης ιστού για την κατασκευή διεπαφών χρήστη, ενώ χρησιμοποιήθηκαν τα τυποποιημένα από τη Microsoft στοιχεία ελέγχου UX Fluent UI.

Δεδομένης της σημερινής εποχής, το Teams θα είναι φυσικά εξοπλισμένο με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, όπως το Intelligent Recap και το Copilot που ανακοίνωσε η Microsoft νωρίτερα φέτος. Οι δυνατότητες φαίνονται απεριόριστες! Όπως το θέτουν οι ίδιοι: “Σχεδιάζουμε να κάνουμε τη συνεργασία ευκολότερη, ενημερώνοντάς σας για το τι συνέβη πριν συμμετάσχετε σε μια συνάντηση ή συνομιλία, ενώ παράλληλα απαντάτε στις ερωτήσεις σας σε πραγματικό χρόνο. Μόλις αρχίσαμε να ανακαλύπτουμε πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να φέρει επανάσταση στις ροές εργασίας μας μέσα στο Teams – περιμένετε μέχρι να μοιραστούμε περισσότερα επερχόμενα νέα!”

Αν και δεν δημοσιεύθηκε στην ανάρτηση της Microsoft στο blog, η εταιρεία δοκιμάζει τρισδιάστατα avatars εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να διαθέσει αυτά τα avatars στο κοινό μέχρι τον Μάιο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα περιμένετε σύντομα ως μέρος της νέας εμπειρίας σας στο Teams!

Δείτε επίσης: Microsoft: Προσθέτει μια σελίδα αντιμετώπισης προβλημάτων USB4 στα Windows 11

Microsoft Teams: Αναβαθμίζεται για καλύτερη απόδοση!
Microsoft Teams: Αναβαθμίζεται για καλύτερη απόδοση!

Αν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί Teams, τότε είστε τυχεροί! Μια δημόσια προεπισκόπηση της νέας και βελτιωμένης έκδοσης είναι τώρα διαθέσιμη για τα Windows, ενώ η γενική διαθεσιμότητα θα ακολουθήσει σύντομα. Μην ανησυχείτε για τους χρήστες Mac – μια προεπισκόπηση θα κυκλοφορήσει επίσης πριν από το τέλος του 2023. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη γεμάτη δυνατότητες αναβάθμιση, το τμήμα πληροφορικής σας θα πρέπει πρώτα να σας εγγράψει στο πρόγραμμα έγκαιρης πρόσβασης, ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε αμέσως από όλα τα πλεονεκτήματά της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έρχεται επίσης με μια επιλογή που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των δύο εκδόσεων όποτε χρειάζεται!

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS